... CUORE'S PLACE



Ni förstår nog vad dessa bilder ska föreställa. Mitt sovrum efter att ha målat om väggarna, sängen och så inhandlat grejer från IKEA för en månad sen. Hyllan är uppe tillsammans med dessa fina bokstäver som fick bli målat i grått/beige, tillsammans med den där fågeln som morfar byggde en gång i tiden. Ny sänglampa och den där lampan som sitter ovanför spegeln, glödlamporna saknas givetvis. Inte direkt att man har 10-tal glödlampor lediga hemma. När jag blev färdig med att ha möblerat, dammsugit, torkat, bäddat m.m, var jag självklart svettig. ;)

Det enda som behövs fixa är bara den där jäkla tvbänken som jag fick av Peter, den har förföljt mig i tre år eller något liknande bara för att jag inte vet hur jag blir av med den! Jag vill ha en vit bänk istället för en gulträ sådan som förstör det hela. ;)

Hur ser trivseln ut i rummet nu på en skala till 10? Svaret är 9,5 på grund av bänkfanskapet... Och rullgardinen som tyvärr är "knall-orange". Förr eller senare åker de ut, som tur är.

Godnatt!

Kommentarer om inlägget
Syster

vad fint du fått det :) är så sugen att börja renovera vår lägenhet, var och kollade på färg och tapet går, vill börja NU :D

Lämnade en kommentar här den 2010-06-19 och klockan var 08:18:38 ♥
åsa

ååh, så fint! rummet ser helt fräscht ut :D

får du ut den dära orange rullgardinen ger jag ditt rum 10 av 10!!!

Lämnade en kommentar här den 2010-06-19 och klockan var 18:51:56 ♥

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (endast jag kan se)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0