Dagens ordspråk:

... I'M A VAMPIREEftersom det är halloween så är det väldigt passande att kolla lite på photoshoptutorial om hur man skulle fixa vampyrtänderna. Gud, lätt som plätt. Så blev det som det blev! Väldigt underhållande, måste jag säga.

Vill ni se mer av vampyrbilder på mig?

MY SMILEY IS GONEDet var dags, helt enkelt.

RÄTT SVAR...

Angående bildgissning, som ni flesta gissade på: Åsa. Det var rätt, men dock måste jag be henne höra av sig till mig så kollar jag om det är okej för hennes del att visa den för er. ;)


HALLOWEENS KLASSISKA DEKOR - PUMPA
EN SKELÖGD BROTTSLING

... Det är vad jag ser ut som en på min nya legimation. Kolla mina ögon, för fan! :( Hahaha men dock bättre än min förra, där var jag 14 då var jag orange-hårig, piercingfri, nästan sminklös...


CUORE = LITE HOPPLÖS...

... För hon bytte header och bakgrund. Igen. ;)

Nu ska jag lägga in en bild där ni ska gissa vem det är.Vad blir vinsten? Ingen aning. Kanske att visa bilden bakom oskarpan om jag har tillåtelsen, för det ser väldigt roligt ut och ni har aldrig sett den.

Ledtråd: Det är inte jag.

PS. Hjälp mig gärna med det » här. DS.


... A QUESTION FOR UVeckans fråga: Lever ni?

... LET THE PICTURE SPEAK FOR ITSELFLåt bilden tala för sig själv.

LUGG, ELLER INTE LUGG... DET ÄR FRÅGAN.


Bild 1: Några veckor gammal. Bild 2: Jul 2008.


Min lugg har vuxit rejält sen juni. Frågan är om jag ska klippa luggen och ha rak lugg som jag har haft under alla år? Eller ha en lång sne lugg? Beslutsångest, det. Tänk om jag klipper lugg, men vill ha snelugg vissa dagar. Svårt...

MED och UTAN GRÅFILTER


Med gråfilter - Utan gråfilter på ISO 100.

Så mörk kan bilden bli om man har gråfilter och ISO nere på 100. Dock är det en värdelös bild eftersom den är brusig, jag skall ta bättre när jag är ute. Inte inne vid balkongsfönstret som jag gjorde. Ni kanske undrar vad filtret kan göra för underverk, eller snarare "effekt" om man ska kalla det så. Med den kan man skapa dramatisk moln, på ett konstnärligt sätt om man vill. Filtret är mer till för att minska ljusstyrkan utan att påverka färg. Det jag har är heltonat ND4.

Till exempel se » bild 1. bild 2. bild 3.

Ja, det var det. Jag visar när jag tar bra bilder. :) Fick också mitt CPL filter, den används till att ta bort ljusstrålar som återspeglas i t.ex vatten, fönster m.m vid vissa tillfällen. Ja, det var det.Nåväl. Hörs!


Annonser från BloggPartner