Dagens ordspråk:

HELLO WESNESDAY


Bildtext: Moa under kameran, med största bländare.

God kväll! Jag sitter här och är lite uttråkad. Idag har man inte gjort något speciellt förutom lagat tonfiskgryta till middag och spelat lite the sims 3. En vuxenpoäng och en barnspoäng, typ. ;) Om en timme hämtar vi morsan från jobbet uppe i Öregrund och sedan åka hem till syrran Linda för att fira min äldsta systerson som fyller 9 år idag. Nästa år blir han en tonåring...! Ja, som alla säger: Tiden flyger bara förbi.

Som avslut på detta inlägg, skriver jag ett citat som jag såg på teven häromdan:

Tiden förändras inte
Den avslöjar oss

DARK CLOUDS


Bildtext: Mörka moln kom på besök igår.

God dag! Vad händer i eran vardag idag? Skola och jobb antar jag. I min vardag är det en vanlig dag då jag vaknar när jag vill, käkar sen frukost och sedan titta ut hur världen långsamt förändras i färg. Det faller och flyger flera löv. Ju mer löv faller, desto mer höstlig blir det. Det börjar bli ganska uttjatat att se grönt överallt. Nu är det dags för mysiga färger. Så kommer nya inspirationer upp till att fota...

Jag ska nog ta och färga håret ikväll, utväxten och de gula toner. Jag ska alltså vara blond i ett tag till. :) Jag har funderat och vill vänta med att byta hårfärg. Jag vill ge mitt hår en chans att bli starkt och fint. ;)

Galaxypiercing är så sjukt seg med att skicka min beställning. Bara för att en packare har semester så har jag fått vänta över 1 vecka på två små piercingar som jag har dessutom betalat för. Hoppas att de kommer i veckan. Det där med väggdekor tar också tid, leveranstid är tydligen på 3 veckor. Det gäller bara att bygga om tålamodet till ett bättre.

Have a nice tuesday, sweeties!

MIN ÄLSKADE... ÄLSKADE... ÄLSKADE ZEBRAAAAA!Min älskade... älskade... älskade zebra! Med min snygga dödskalle som jag fick på min 20årsfest, snart 2 år sen. ;)
Och min älskade nya plattång. Snyggare än min förra... Jag glömde köpa värmeskydd. Finns det på vanlig mataffär?

MIN FÖRSTA LJUSKONST FRAMFÖR KAMERAN... I WAS IN UPPSALA


Bildtext: Runt femtiden idag.

Idag åkte jag och föräldrarna ner till Uppsala för att storhandla på Willys och även andra affärer. När vi tog en tur på Rusta, de har ju billiga grejer och så. Jag förväntade mig inte att hitta något nödvändigt därinne mer än en deo. När vi kom till gardin/bäddtextil avdelningen, såg jag något. Jag var tvungen att stänga och öppna ögonen för att se om jag verkligen såg rätt. Åh, ZEBRA PÅSLAKAN & ÖRNGOTT! Jag som letade efter sånt under en väldigt, väldigt och väldigt lång tid. Jag haffade den på direketen och la den i korgen. Det fanns även kuddfodraler, i olika mönster som zebra/leopard/ko. Kvalitet var som kort päls, men sjukt mjukt! Jag ville köpa ett par, men det får bli en annan gång. Bäddtextilen var nummer ett! Inatt skall jag sova i dem. Utan tvekan. I will show you later.

En ny plattång fick följa med hem eftersom det var dags för en ny efter alla år. Hårfärgförpackning, deo, falsk växt (det säger mycket om mig), färgpennor och så zebratextilen. <3

Just nu håller jag på och fixa CV så jag söker MUA jobbet. Inte lätt med att göra en presentation...! Lägg det på minnet när ni går ut i arbetslivet. ;) Vi får se om jag får jobbet eller inte. Jag uppdaterar lite senare med nya bilder. Ha en trevlig måndagskväll!

PS. Jag vet att min blogg cepar sig ibland med konstiga bokstäver och så. Jag har ingen aning hur och vad som är fel. Men huvudsaken är att ni kan läsa texten någon gång ändå. DS


DAGENS FAVORITVarför är denna min favorit för dagen? För att den är färgstark!

AUTUMN


En vanlig höstdag. Där se ni även mina mysiga uggs. :D

WHAT CAN YOU SEE?Vad ser ni? Berätta om era uppfattningar av bilden.

SIBYLLAJust nu är jag så sjukt trött. Näsan är sjuk. Ena blöder, och den andra släppte loss förkylden. Dags och ta upp nässpray och även stoppa näsblödning. Varför har man en känslig näsa? Äsch. :) Jag har iallafall varit ute och fotat lite. Som skylten Sibylla som fick hänga i farsan verkstaden. Mer kommer. :)

FRIDAY TODAY


Bildtext: Bilden är nog ett par månader gammal.

Det är lite sent att ens säga "Friday Today" då det är kväll nu och snart är fredag förbi. Men jag väljer ändå att ha den som rubriken då jag inte har något snyggare ord/mening. ;) Jag vet att det inte precis har kryllat av nya, färska bilder. Jag har ju legat i en stor pöl av snor och lidit av en täppt näsa så jag inte har orkat gå ut för att finna intressanta motiv.

Men nu är jag typ frisk även om näsan känns så jäkla torr inuti! Jag har hunnit hämta mina älskade uggs:en och grejer från YR. Jag blev riktigt nöjd, och skorna är mysiga. När det gäller UGGS och när jag har fått dom så åker de alltid på direkt så jag får mysa i dom inne tills jag går ut så tar jag av dom när jag går in. Det är en del av mig. :D Jag tar en bild på skönheten imorgon då jag ändå tänker gå ut och fota!

Jag såg lite där och här på nätet. Att det bara är 3 månader och minus 1 dag kvar till julafton. Jag som kommer ihåg senaste julafton som om det vore nyligen. Eftersom det inte är så långt kvar - kanske dags och fundera vad jag verkligen vill ha/behöver?

Anlednngen till att jag frågade om vilken hårfärg + frisyr ni vill se mig under höst/vinter - Flesta av er tyckte mellanbrunt. Det betyder då att jag inte tänker ha denna färg. Ingen sa något om rött, så därför funderar jag på just rött. Eller behålla blondfärgen, fortsätta mot ljusblont. :) Men dock själva frisyr vet jag inte än. :D

Puss!


Annonser från BloggPartner