Dagens ordspråk:

... ATT VARA LAKTOSINTOLERANT

Jag hatar det. Jag avskyr det. När man råkar äta något som innehåller mjölksocker, är det försent. Det finns inte ens ett botemedel mer än Lactrase som ska tas via måltid. Sånt får jag skaffa. Annars får man stå ut med magont, rapningar och så blir magen så himla bullrig. Jag avundas er alla som INTE är allergisk mot laktos...

Droghandeln nästa...!!!

... DU LILLA ÄNGEL

Här får ni tre utvalda bilder på Nova sittande, liggande på sin sängplats och sovande i soffan. Några klipp får ni se en annan dag då jag orkar föra över med kabelskiten. Imorgon blir det jobb på skolan och sedan ska syrran Elin komma hem hit över helgen. Mysigt. Jag avslutar inlägget med ett citat:

"If you don't understand my silence,
how will you understand my words?"

... LÅNGALMA


- hellre med en bild i inlägget än ingen alls.


Just nu befinner jag mig i Långalma och passar Nova. Det är bara kul, hon och hennes gulliga små tänder som ska jämt försöka sno min sjal. Jag tog givetvis med kameran så ni ska få förvänta er några bilder av henne senare. Även några filmer! ;)

Ha en trevlig onsdag så hörs vi sen.

... BEAUTIFUL LOVEHär får ni EN bild från fotografiering i Örebro den 24/4. Jag vill låta Natty lägga upp bilderna först och sedan kan jag visa er fler. Jag lovar. Bilden ovanför är en av mina personliga favoriter, därför döpte jag den till Beautiful Love. :)

Gillar ni bilden?

... "JUST A SMILE AND THE RAIN IS GONE"


- en betydelselös bild.


Det har gått timmar sedan jag kom hem efter en krånglig resa. Tåget som stod stilla precis före Enköping i halvtimme sedan var jag äntligen ute ur tåget och skulle åka med bussen mot uppsala. bussen började rulla och vid motorvägen var det någon som självklart var tvungen att skapa en olycka att man fick stå stilla i ett tag innan chauffören fick för sig att vända tillbaka för att ta en annan väg mot stockholm och sedan mot uppsala. det blev lite mer än 1 timme extra för krånglighetens skull. Men när man väl kom fram i Uppsala så var vädret så perfekt. Molnfri och soligt så åkte humöret upp igen. :)

Idag valde farsan att skicka ett väldigt speciellt mms till mig medan jag låg i soffan hemma hos Malin i Örebro och mmset visade hans nya reg. skylt till sin fyrhjuling där det står "THE BOSS". Är det inte lite undomligt? Men jag var i allafall inte förvånad.

Men trots allt så är jag väldigt nöjd med en lugn och händelserik helg med Malin och en stund med Joey. Tack för jag fick utnyttja Hannes sida av sängen och er sköna soffa, Malin. Tack för snacket + Mio i det kassa vädret, Joey. ;)Nu tänker jag svara på ett par frågor som trillade in under helgen.

♥ Ebru: vill du någon gång fota mig profil?????? :))))))) (a)
svar: Visst kan jag fota dig någon gång, men förklara vad du menar med profil? Vill du ha bilder på din profil, eller förklara lite mer? :)

♥ Josannah om THE NEW THINGS: Finaste!! vart skaffade du dem?
svar: Tack, visst är de det. :D De finns på Cocoo.se. :)

Godnatt!

... HELLO THE WORLDMalin har gått och lagt sig. Jag har precis bokat tåg/buss till imorgon då jag åker hem norrut mot Björnäs efter en skön helg. Idag var schemat fullproppad av fotografering, Marieberg, Kinamuren i stan och så. När man väl kom hem smög en liten huvudvärk fram. Det var ju bara att ta en alvedon och det blev bättre. Hur det gick med fotograferingen får ni tyvärr ha tålamod. Utvalda bilder kommer när de kommer. Men den var rolig och härlig + jag hoppas att de som blivit fotograferade är nöjda också. :)

Nä, nu ska jag ta och bädda ned mig själv och se lite på teven innan skönhetsömnen kommer på besök. Och förresten, tack att jag slipper svara på så många frågor och att det bara är en fråga som dök upp. Alltid skönt så slipper man ju slita ut hjärnan. ;)

C ya, gott folk!


... "JAG VILL HA EN TOFFEL"

Mina tidiga torsdagar fylls fullt av det roliga. Barnen är roliga och gulliga. Jag lär dem att teckna i meningar ur en bok. En av dem var "Jag vill ha en smörgås" och man ska då föra ena hand bakåt, inte framåt. 8åringen förde ändå handen framåt istället för bakåt. Men trots det får jag se många leenden under varje lektion. <3

"Jag vill ha en toffel."Eftersom jag blir borta över helgen så kanske ska jag lägga upp en frågestund? En sådan frågestund där ni frågar om det ni är nyfikna på - inget extremt eller överdrivet. Ni vet nog själva vad det innebär. ;)

C ya!

... ÖREBRO NÄSTA


- blommig mönster är söt.


Nu har man packat och klart. Bara de sista som får packas ned imorgon bitti. Alldeles strax hoppar jag in i duschen och sängen därefter. Klockan ställer in på 06.30 och jag går hemifrån 07.15 för att åka med bussen in till Östhammar. Därifrån tar jag bussen 811 och kliver av i Gimo och kliver på 817 mot jobbet. Arbeta i två timmar. Sedan blir det raka vägen mot Örebro. Om jag inte somnar på bussen/tåget mot Örebro, lär jag vara halvdöd mot kvällkvisten. Var beredd på en trög Emelie imorgon kväll, Malin.

Dålig uppdatering under helgen får ni förvänta er. Men efter helgen kommer det förhoppningvis nya färska bilder. Alltid något. ;) Jag avslutar inlägget med ett citat.

"You know all those nights when you can't fall asleep? Well, maybe it's because you are awake... In someone elses dream."

... MIN NYA KOMPIS
Haha, hur ofta får ni se ett får här i bloggen? ;) Inte ofta. Men denna var faktiskt gullig då den ofta gick fram och ville se vad det var för något jag höll i mot hennes ungar så ofta. Min kompis, det. ;) Den 16:e hängde jag med föräldrar till en gård där de brukar hämta hem hö och så, jag åkte med i hopp att få se flera katter men det blev inte mer än 2 katter som tassade runt och smet iväg från mig med min kamera. Så... det fick bli lite får och lamm istället. Lite djuromväxling kan vara bra ibland. ;)

... 00:57Tidigare idag ägnade jag en stund på kökets golv och gullade med både Shakra och Selma genom att låta dem ligga i min knä. Jag älskar hundar som tror att de får plats i ens knä. Fotade dem lite och så. Annars har jag fortfarande en lätt huvudvärk och jag dricker vatten efter vatten. Den är nog botad först när jag somnar, beror nog på att jag sov kasst inatt. Sömnbrist är det rätta ordet. Just därför är det sängen som gäller alldeles strax och kunna sova lika gott som denna kung.Godnatt, Sverige.


Annonser från BloggPartner