Dagens ordspråk:

... PHOTOGRAPHYSFotografieringen var rolig, svettig, kletig, skrattframkallande, oförberedelser, klick-klick och olika styles. Själv passade man på att prova farsans gamla skinnväst, som faktskt är snygg. Nåväl, nu blir det några bilder. ;D

   

Resten kommer en annan vacker dag.

Godnatt!

... SHOOTING IN PROGRESSAlldeles, alldeles och alldeles färska bilder är på väg. Spännande?
Ni får se fyra enskilda bilder på mig och Vera, mer kommer lite senare. :)

   

Enjoy!

... SÄLLSKAP I HELGEN


Bild: Veronica, augusti 2009.

Natten har kommit nu och jag ligger i soffan med två lampor påslagna märker jag nu. Lite onödigt och slösbart med elen. Till vänster om mig ligger det en hög av påslakan, örngott och underlakan som jag ska ha sedan, på min sida skall det vara av sidenkvalite. Ni anar inte hur gott jag sover med ett täcke och kuddarna av siden...!!!!

När morgonsdagen kommer utanför mina stängda ögonlock, skall jag vakna och hålla tummarna att tåget från Stockholm till Uppsala inte skall bli inställd för Vera ska komma hit och vara med mig hela helgen. Då åker jag ned till Uppsala och möter henne, drar på stan och sedan hemåt. Då ska jag försöka ta många bilder under helgen, roligare med sällskap då. :) Men allting hänger ju på snöskiten så är det bara att vänta och se.

Godnatt. Sov gott och dröm sött.

... LIGHT OF THE FIREHär visar jag på ett par presenter man fick häromdan. Är förtjust i ljushållaren eller vad det nu kallas för. Gillar gigantiska grejer, förstår ni... Och så älskar jag också ljus, men tänder sällan härhemma då jag inte är ofta häruppe utom på sena kvällar. Sparar nog till någon dag. :)

Nedanför ser ni kattfiguren som jag nämnde, vet inte riktigt vad de är till för mer än som en dekoration. Det var bestämt att jag skulle få den, eftersom den påminner väldigt mycket om Spero (fläcken på nosen saknas men men).Godnatt!


... "TO BE YOUR HERO"


- somras, via en vägspegel.


Jaha ja, nu var min dag förbi. Den har varit lugn, eftersom jag firade förskott i söndags. Jag fick bra presenter och ett hemligt sött blombud med en nalle igår som egentligen skulle vara från en hemlig beundrare men det sprack eftersom jag misstänkte direkt Malin och det visade vara lilla söta hon till slut. ;)

Egentligen vet jag inte vad jag ska skriva mer än det jag precis skrivit då jag inte har färska bilder. Kanske inom kort då jag tål kylan därute som gör att mina läppar domnar, vilket de gjorde tidigare idag!

Herr Sol, skin så hårt nu tack.

... EN ÄNNU FÖDELSEDAG


- last summer 2009.

En ännu födelsedag, klockan 6:16 på morgon så har jag levt i 22 unga år.

Grattis till mig själv, Emelie.

... SKYNDA ATT ÄLSKABoken fick titeln eftersom det var första, enda och sista gången Alex hörde sin pappa sjunga.

"Skynda dig, älskade,
skynda att älska,
dagarna mörkna minut för minut,
snart är den blommande sommaren slut"

Boken "Skynda att älska" är absolut en av de bästa jag någonsin läst. Den berörde mig djupt och ända sedan sida sexton har det inte funnits ett par ögon torra. Hela boken var väldigt rik på att ge tydliga bilder och detaljer av ens minnen. Den får en att tänka, att man ska uppskatta dem man har vid ens sida och att man ska leva i nuet utan att tänka vad som händer i framtiden. Hur en dödsångest tar på en var så sorglig. Bilden på framsidan är en alldeles perfekt bild till hela berättelsen...

Det fanns en stycke som kändes hårt:

"Jag betraktade sköterskan som reste upp från sin stol. Hon gick bort till pulsmätaren. Jag såg hur hans puls sjönk.

64
57
52
46
39

Siffrorna rasade i allt snabbare takt."

Det är en bok, som alla borde läsa. Men jag kan inte lova att ni kan hålla era ögon torra...

... OVER THE RAINBOW


- sommar 2009.

Jag snokade i mina bildmappar och såg denna bild, då ekade "Over the rainbow" i huvudet på mig med Connie Talbots musik. Jag har ju den där typiskta "mening-besatthet" så fort jag ser nån bra mening, you know.

Hursomhelst, idag var man i Uppsala igen efter gårdagen. Intervjuet på Iris Hadar gick lugnt och fint. Efteråt gick jag runt lite på stan i väntan på bussen, blev lite på Åhlens och en bokaffärn då jag hittade en bok som heter "Skynda att älska" av Alex Schulman, som handlar om att han har haft det svårt att åka till torpet efter hans far dog. Denna bok är tillägnad till hans far och så, jag kommer troligvist bli tårögd när man har börjat läsa den efter den nuvarande boken "Burpojken", skriven av en barnpsykolog Torey. Tja, har egentligen inte något mer vettigt att berätta. Nä, här får jag ta och sätta en punkt.

Over the rainboooooow.

... IDAG KOM DET ETT KÄRLEKSVYKORT
Det är tyvärr inte jag som fick ett kärleksvykort, snarare min katt Spero. Hur ofta händer det att en katt får ett vykort adresserat til sig? Jag fick ett gott skratt och lät Spero lukta på den. Han förstod nog att den var från hans älskade Holly, som befinner sig i Örebro. Det är adresserat, men jag tog bort eftersom vem vet vilka som brukar läsa och tar adressen till nytta? ;) Men iallafall, på vykortet stod det:

"Hej sötboll! <3

Här sitter jag och smeker mn svans, och tänker på våra första möte. Du var så stilig att jag föll redan innan matten öppnade burdörren! (föll för dig). Jag kommer aldrig någonsin glömma vårn magiska natt, och den natten blev mitt hjärta ditt. För evigt!

Jag önskar varje dag att vi kunde hålla tassarna ihop och bara gå omkring i skogen eller jaga en mus tillsammans. Varje dag! Älskling, glöm ej mig. Våran kärlek är för stark och magisk. Du är magi. Du rockade min värld och lämnade mig med ett flämtande hjärta. GLÖM EJ MIG!

/Dn tillgivna Holly"

Spero tackar för vykortet av hela sitt stora, stolta och varma lejonhjärta. :)

... IT'S THE TRUTHAnnonser från BloggPartner