Dagens ordspråk:

... "HATE ME" ON MY LIPS

En väldigt gammal bild, 2005/2006. Än idag gillar jag den. :)

... I KNOW WHEN I LAUGHED THE FIRST TIME


Gud så längesen man såg denna bild på mig, den är nog från 2007. :)

Det intressanta med att ha en egen babybok om sig själv, är att kunna veta. Det är inte många som vet när de skrattar högt för första gången i sitt liv. Jag är en av dom som vet. 9 maj 1988 var den dagen. Inte svårt och komma ihåg då det bara är dagen före min systers födelsedag under mitt år. Om ni råkar veta när ni kunde skratta första gången som bebis, tell me. :)

Godnatt!... 2010-10-28


Precis som de andra kvällar tidigare, ligger det en Gloria intill min arm och spinner medan jag surfar lagom trött även om jag har haft sovmorgon till 10 och sedan däckat hemma i soffan vid sextiden under den värmande filten tills syrran kom hem. Sedan blev det en tur till BK med Peters nya bil (vinterbil tror jag) och den var skön att sitta i. Då kom jag på att det var längesen sist jag åkte bil, haha. Det är alltid buss och pendeln varje dag, en sådan rutin. På morgon går man nedanför backen, på eftermiddag går man uppför backen. För en och halv månad sen var jag alldeles andfådd efter att gå uppför den jäkla uppförbacken och sedan lätt få kramper i benen på kvällarna bara för det. Idag är det inte så, förutom liiite mjölksyra i vaderna men det är ingenting. Det finns ju inga rejäla backar uppe i Östhammar. ;)

Just nu mest av allt längtar jag till lördagen då åker vi tre upp till Björnäs. Jag saknar mitt rum, mina kläder (haha), mina tofflor, mina katter och fucking everything där. En dag där räcker egentligen inte men bättre en dag än ingenting alls! Vi får helt enkelt se när jag ens får "flytta hem" igen för en tid, det går så segt med praktikplatser. Inte lätt, det. :)

Godnatt!

"I just can't get you off my mind" 

... GOODNIGHT, MY LOVE

Här har ni mig. En Emelie, alltså. Jag insåg nu att mitt hår äntligen har släppt lite av färgen så att det smälter in alldeles bra med min utväxt efter färgningen i augusti. Det är alltså min originalfärg på håret ni sett mig ha på sistone, fast jag lär fräscha upp håret litegrann inom kort. Hihi. Ett litet problem bara - låta luggen växa ut helt, snelugg eller lugg? Beslutsångest som vanligt. :)

Godnatt, gott folk

... GRÖNT ÄR SKÖNT

Så jäkla brusiga... Orkade inte fixa till det. Men... Det är alltså macro av mossa, om ni inte fattar vad det är för något. ;)

... LIFE ON THE STAIRS


Ni känner väl till att livet är en trappa och att det är ni som avgör om ni ska gå uppför eller nedför? Självklart finns det tyvärr alltid hinder som står i vägen men vi väljer ju alltid att gå runt, över eller under den för att komma förbi. Förr eller senare står ni vid ert mål. ♥

... NÄR LÖVEN FALLER


"När löven faller av och kvar är vi
Ett litet frö får dö och bli till liv
När regnet faller ner utför min kind
Du torkar alla tårar med din vind"

... I HÖSTENS HJÄRTA


Efter många veckor återfick jag försiktigt min lust till att gå ut och fota. Det blev inte sådär hundra, utan närmare fyrtio som sedan blev kanske bara tjugo bästa. Människorna som gick förbi, såg efter vad jag gjorde. Deras stora hundar som också gick förbi, nosade på mina ben. Alla bilar åkte bara förbi medan jag sökte motiv efter motiv nere vid gången längs den stora vägen. Det var nästan som att se tiden stanna vid min sida medan allting annat bara flög förbi. :)

Nu ska jag gå och hacka grönsaker. Det är typ mitt jobb här vid middagarna. Jag hackar typ alltid så fint, haha. ;) Det kommer fler bilder lite senare.

... I DONT UNDERSTAND HOW YOU WON ME AND MY HEART

"The wonderful thing with you is that you let my head lie in your arms and lets me count your heartbeat. You won me... And my whole heart"
malin säger (00:37):
din hora
' cuore säger (00:37):
hahahaha
malin säger (00:37):
bitch
' cuore säger (00:37):
din luder
malin säger (00:38):
din analplugg
' cuore säger (00:38):
din slappa klitoris
malin säger (00:38):
din rövslickare
' cuore säger (00:39):
din omskärade fitta
malin säger (00:40):
din incesthora
' cuore säger (00:40):
din jävla darriga finniga rövslapp
malin säger (00:42):
din hårig rövhål
' cuore säger (00:42):
din amputerade tuttar

... LÖRDAG 23/10

Bild: För nån dag sen från balkongen.

I detta ögonblick ligger jag under täcket, med Gloria intill. Jag läser en av mina gamla bloggar, och såg nu att denna helg är det exakt två år sedan då jag åkte hem till Björnäs för andra gången eftetr flytten. Tiden flyger ju bara förbi. Föräldrarna har hunnit göra så sjukt mycket med huset på två år. :) När jag flyttade hit för utbildningen, hade vardagsrummet målats om och möblerats om. Vi åker förhoppningvis hem till landet nästa helg. Jag har saknat mina katter, föräldrars katter och hundar och själva hemmet! Det är en månad och 3 dagar sen sist jag var hemma... :)

Idag var jag och syster annars bara hemma och tagit det lugnt + fixat lite med städningen. Jag fick städa badrummet med klorin eftersom syrran inte kan pga hennes händer och självklart fotade syrran under tiden för att mmsa till föräldrarna för att visa hur duktig jag är som gärna hjälper till. Haha. Sedan promenerade vi ner till mataffären för att handla det som behövdes till att göra LCHF-pizza som är alldeles fantastiskt i munnen, kan jag lätt lova. Resten av kvällen har vi slappat för det mesta. :)

Jag hade inte kunnat sova så länge på flera veckor då jag hade blivit så van vid att vakna före 10 på en ledig dag. Men idag valde jag att verkligen sova ut. Vid halv ett vaknade jag upp, och känslan var alldeles underbar. Och sedan somnade jag igen vid fyratiden och vaknade strax före sextiden. Återigen den där underbara känsla. Det var välbehövligt. :D Det var det. Godnatt!


Annonser från BloggPartner