Dagens ordspråk:

... THE BEAUTIFUL BELLY

Graviditet är inte något annat mer än vacker.


... ZEBRA BALLERINASKOR

Så sköna så. Från Indiska kom de från. :)


... MY NEW LOVE


Photos: Via Google.

Här har ni min nya kärlek som fick följa med hem från Medianmarkt igår. En fin sådan, lite mindre än min dåvarande och mycket bättre i allt. Jag har ju min sötnos som är expert på vad som är bra och inte. Nu vill han själv ha den, hihi. Jag köpte också hem en laptopstöd bräda att ha under laptop så man kan ha den på knät, i sängen, i soffan eller vart man vill utan att den blir för varmt eller sliter ut batteriet. Den har också plats för datormusen. Det kan jag lätt rekommenderas, då jag vet att det är många som inte använder sånt.


Photos: Härifrån, dock köpte jag min på Mediamarkt för 299:-, Logitech-märket.

Inom kort skaffar jag en liten datormus. Jag har levt utan en väldigt länge, och det är dags att skaffa en när det finns plats för den nu! :) Nu ska jag lägga upp några bilder i nya inläggen, så hörs vi strax.

... "INTE UTAN MIN LAPTOP"


Photo by: Malin.


Jag råkar vara den som hellre bloggar på ens egen dator, inte på föräldrarnas dator eller pappas sovande feta laptop. Laddare till min laptop hade gått av och först idag smällde det tydligen till i hålet där laddaren ansluter till och började lukta som bränd plast. Det var då man sa adjö till den, och pappa får ha den än så länge. Inom kort kommer det en ny laptop, vilket betyder att jag kan blogga lite oftare nu. Det är ju nästan två veckor sen sist. Men nu när jag ändå bloggar, kan jag ju sammanfatta lite av påskhelgen och sen dess.


Elin och Peter kom torsdagskväll med deras katter, gissa om Gloria var lagom glad att få gå in till mig om morgorna och lägga sig runtom intill min famn. Under fredagen blev det grillning-premiär i trädgården, kycklingspett/kött/majs. Lördagen kom mormor och Linda över för lite påsklunch, sedan drog vi upp till Öregrund för att fota Peters Polobil vid havet till annons och sedan blev det lite mjukglass från glassbaren. Hoa & Peter glodde tillsammans i soffan på Real Madrid under kvällkvisten då efter vi kom hem - Peter ville att de både skulle ha matchtröjor på sig. Gissa om jag skrattade lite av skam... ;) Jag och Eli befann då i mitt sovrum för att fota henne och hennes stora gosiga mage. Bilderna ska jag sjävklart visa, men inte nu. :) Under söndagen sken solen ju riktig intensivt så vi alla var ute nästan hela dan. Elin, Peter och kattera åkte hem vi tretiden tror jag. Vid middagstiden var jag redan en kräfta. Tur nog hade jag tublinne på mig så det inte lämnade några konstiga vita fläckar. Hoa gillar tydligen mig mer när jag har lite fräknar nu. ;)


Igår for jag och Hoa ner til Uppsala för att titta runt lite på Gränby, därifrån fick jag med mig ett par zebraballerina skor från Indiska och tre nagellackar från Åhlens, en i Aprikosfärgen och resten var bara typ serum och förstärkande. Efteråt åkte vi och handlade mat åt föräldrarna. Idag har det bara varit lugnt och fotat lite på Volvofälgarna som Hoa skall sälja sen. Och tittat på datorer, jag har hittat en bra för ett rimligt pris. Det återstår bara at hoppas att jag faktiskt får köpa just den, för den är en riktig läckerbit också. ;)


Just nu stter Hoa och småpratar för sig själv då han tittar på Real Madrid mot Barcelona på trean, lite extra för honom då han får se matchen på en 50tum teve. Hur gulligt är inte detta? Jag skall strax ta och spela Cityville på Facebook, detta har Hoa faktist knuffat mig i och blivit beroende av. Så... Vi hörs nästa gång jag skriver.


... MED VÅRVINDEN I HÅRET


Ph: Cuore.


En ännu ny måndag. Solen har verkligen gjort sitt väldigt mycket under de senaste dagarna och la några härliga vårvindar i håret. Även när min sladd till laddare gick sönder och när datorn inte gör som jag vill, så är humöret ändå uppe. Tacka solen, vet jag. Laddaren är lite jobbig, antagligen måste det skaffas ny laddare eller så får det bli en ny laptop någon dag. Den nuvarande laptopen är ändå över 3 år gammal.

I veckan tror jag att det blir att åka ner till Uppsala, jag söker efter en vår/sommarjacka som jag faktiskt inte har. Det blir nog Gränby, sedan tror jag att jag och Hoa skall storhandla åt föräldrar. Lite snälla kan vi faktiskt vara. ;)


Under helgen har jag annars myst med Hoa, ätit pizza, njutit av vårsolen och pysslat med naglarna. Jag har i större delen av mitt liv varit en stor jäkel på att vara nagelbitare, men för några veckor slutade jag helt plötsligt. Nu har jag faktiskt naglar, och jag har målat de vita tipparna till guld med hjälp av en penna "French Liner" i guldfärgen om man kör som en penna på tipparna. Jag har inte direkt väldigt långa men längre än jag haft på år, typ. Kanske lite svårt och se just guldfärgen, men de är iallafall inte gula, haha. ;)


Annars ska det komma någon hit snart för att titta på däckarna Hoa ska sälja, och jag ska bänka mig framför TLC, för då vid 18:00 börjar Grand Design. Ett program där man följer t.ex ett par som bygger sitt drömhem. Ett underbart program som går varjedag vid sextiden, och man får se resultatet varje dag av varje par.

För att avsluta inlägget gör jag med en bild.


 

 


... THERE'S BIRDS WHO KNOW HOW TO FLY


Photo: Cuore.


Så fort snön smälter ute på ängarna, omvandlar ängarna till ett par sjöar. Det är då fåglarna flyger dit för att ta ett bad. Speciellt svanar, de är ofta fler än tio stycken. Ett bra skäl att gå ut dit och fota. Åtminstone tills de såkallade sjöar försvinner. :)

 


... THE PURPLE WORLD

Photo: Cuore.


Gårdagens första bild på vårblomma. :)

 


... SHAKIRA SOM VILLE POSERA LITE ;)

Photo: Cuore.


Haha, jag skulle börja fota min syster Linda men då fick Shakira för sig att hoppa upp på henne och poserade rakt in i kameran när jag knäppte av. En gullig bild trots allt! :)

... A BEAUTIFUL SISTER


Photo: Cuore.

... DIMMIG MORGON

Photos: Cuore.


Annonser från BloggPartner