Dagens ordspråk:

... FUNNY BABY


... PERNILLA


... SISTERS BJÖRNBERG & ISABELLE


... MOTHER & DAUGHTER


... EN LITEN ÄNGEL


Det finns så många favoritbilder hos mig. Jag visar några utvalda i några inläggen. :) Alla bilder i ett enda inlägg blir väl lite för mycket? Men Isabelle är iallafall en liten ängel med sina blåa ögon som ibland log och under vissa stunder så grät hon.

Det har annars varit en supermysig helg uppe i Sundsvall. :) I torsdags tog vi bara det lugnt och umgicks. I fredags var vi iallafall i Birsta City där vi tillbringade i nästan fem timmar, och shoppade lite där. Jag köpte sex doftljus från IKEA, nagellack i ljusgult (HM), solglasögon (LINDEX), smink och lite grejer från PanduroHobby och åt tacos senare mot kvällen. Under lördagen begav vi oss mot Sophies jobb, och det var trevligt. Det fanns en hund på plats, Nelson hette han och sjukt gullig. Och gulliga brukarna som bodde på gruppboendet där Sophie jobbade och så blev vi bjuden på middag där. Middagen var supergod, det! :D Söndagen... Jag glömde nästan vad vi gjorde, men fotograferingen var det ju. Jag fotade Sophie, Isabelle och så Sophies lillasyster, Pernilla sedan var vi ute på en promenad. Mot kvällkvisten blev det lite äpplekaka som Sophie bakade och lite film. Sedan kom ju måndagen och hela dagen har typ handlat om att resa. Jag kom hem strax efter halv sex, åt middag och nu har jag gjort det mysigt i rummet med alla doftljusen och det doftar verkligen gott här. Jag ligger här i sängen och fixar bilder, bilder och bilder. :)

Ja, jag ska ta och publicera inlägget så att jag kan publicera fler bilder! ;)

... MOR & DOTTER


Bild: Tidigare idag, Sophie och söta Isabelle.

Idag fick jag knäppa flera bilder. Klick, klick och klick. Det blev många fina bilder på Sophie och Isabelle eller så på själva Pernilla (Sophies lillasyster), och ni får se en här nu och några finns på Sophies facebook. Men jag ska självklart lägga upp fler när jag är hemma igen, imorgon kväll! :) Jag kan tänka mig att ni längtar att få se fler och dylikt.

Imorgon åker jag från Sundsvall vid halv ett. Så... Bäst för mig att dra till gästsängen och sova nu. Godnatt på er så hörs vi nästa gång med fler bilder! :)

... STILL IN ALNÖ


Bild: Någon gång i September, via IR-filter.


Som ni säkert vet så är jag kvar i Sundsvall, eller snarare i Alnö än och Sophie städar just nu. Lilla Isabelle har däckat i sin babtsitter. Det blir fotografiering idag, roligtroligt. ;) Imorgon åker jag iallafall hem till Östhammar och det är då jag ska sammanfatta långhelgen här och eventuellt visa de smågrejer jag köpt. Och så bilder jag ska ta idag. :) Vi får hoppas på finfina bilder som jag har tänkt mig i huvudet mitt.

Ha en bra söndag så hörs vi troligvis imorgon. :)

... OLD PICTURE

Här får ni en skitgammal bild på oss två. Kanske kommer det en ny bild efter helgen, på oss två? Om det lyckas finnas nån fin bild...

... BIRSTA CITY

Bild: Förra veckan.

Tidställt inlägg: Idag drar vi ner till Birsta City, i Sundsvall och tittar på affärer. Att snoka på affärer är aldrig fel och vi får se om vi kommer hem med någonting. Att komma hem utan något är ju en sak som sällan sker?! Haha. Mer än det här blir det inte, eftersom jag kan inte se in i framtiden mer än höra några ord av Sophies små planer. ;)

Ha en skön fredag!

... SUPERBABY TILL ISABELLE

Detta är ett tidställt inlägg så bloggen behöver inte stå tomt under tiden jag är bortrest och ni får se den söta bodyn jag har köpt till Sophie's lilla Isabelle. Hihi. Förhoppningvis uppskattar hon den, eller inte. Jag tror mer på det första. ;) Ha en bra fredag, gott folk!


Annonser från BloggPartner