Dagens ordspråk:

... ETT DOPP I DET STORA HAVET

Photos: Cuore & Hoa.


Så såg vår dag ut i värmeböljan. Vattnet var inte alls lite kall, men man fick samla mod för att kunna rulla sig i vattnet snabbt. Det var ju havet så man inte alltid kan räkna med en fantastisk värme i vattnet vid klipparna. :) Vi tillbringade på klipporna i nån timme och väl hemma såg vi att vi faktiskt blev solbrända. Speciellt jag. Det är ju ganska självklart, haha. En röd rygg med vita linjer, röd panna och återigen röda kinder är vad jag har just nu. Lite smärtsamt därbak, men inte SÅ ont som tur är. :) Hoa gick annars på klippan där vi låg och fotade lite, t.ex det genomskliniga vattnet och getingen. Inte så dumt. Han lär sig, han ;)


Imorgon bär det iväg ner till Stockholm med syrrans katter som ska tillbaka, sedan stannar vi där över natten. Kameran åååker med, kan jag lova. Sköt om er så hörs vi.

 

 


... DIMMAN

Någon gång under förra veckan kom dimman på besök.

... PRINS ISAK

Photos: Cuore.


... MACRO: ETT KRYP


... GÅRDAGENS TRÄDGÅRD


... THE SPOOKY WORLD

Photos: Cuore, with IR.


Eftersom kameran inte går ut i trädgården så ofta, så fick jag för mig att leka lite med IR-filtret. Inte bara med IR, utan closeup filtren också. Sedan satte jag ned och jobbade på studentbilder till cdskivorna, sedan insåg man att jag inte hade tillräckligt nog med skivorna så fick det en tur ner till Coop snabbt och väl hemma igen gjorde jag klart jobbet. Imorgon är det bara att skicka iväg dem innan bilprovningen i Gävle med Hoa. Sedan fick vi unna oss äpplepaj med smuldeg och vaniljsås jag fixade efter morsans önskning. :)


Alldeles nyss fick man ett mail från en barndomsvän till syrran och frågade om jag ville och kunde fota hennes bröllop i juli, vad trodde ni jag svarade? Ja, absolut. Två bröllop att fota i juli, om inget oväntat dyker upp förstås! :) Äntligen lite bröllopfotande här, kan jag lätt säga.


Strax ska man gå och bädda ned sig, och umgås lite med Gloria & Nemo som vanligt. Sköt om er så hörs vi.


... GLORIA & NEMO


Ett par dagar efter min systerson, Isak, föddes så åkte jag och Hoa ner för att hämta Gloria och Nemo då syrran och Peter skulle vara kvar på sjukhuset. Det var självklart att sötnosarna skulle få bo på övervåningen tills vidare, och det har varit mysigt. Nemo är lite speciell på sitt sätt, då han sitter redan vid dörren så fort jag öppnar så springer han in för att få sova lite på sängen. Även Gloria, men dock inte lika snabb. Som hon alltid gjort, valde hon att ligga intill ens famn. Hoa skrattar åt Nemo varje gång han springer och åt Gloria när hon går snabbt då ser hon ut en enda hårboll som svävar snabbt över golvet. Annars har vi försökt gå ut med både i trädgården, Nemo är den som gärna promenerar men inte Gloria, hon bara ligger och totalvägrar att promenera! Här får ni ett par bilder på sötnosarna.Puss!


... EN LITEN SNABBTITT UR STUDENTMAPPEN 2011Eftersom det finns några som är sjukt nyfikna än, så fixade jag ihop en liten video på 28 utvalda bilder ur mappen. Resten får ni vänta snällt tills alla faktiskt har betalat så skickas cdskivorna ut, och när de alla väl fått sina bilder så lägger de förhoppningvis upp. Enjoy! :)

... "VET NI VAD SOMMARREGN ÄR?"


Photo: Cuore.


Någonstans i interneten fann jag denna texten, som jag blev stormförtjust i. Personen som skrev detaljer om sommarregn, måste ha en fantastisk hjärna.

"Vet ni vad sommarregn är? Först brister den regntunga sommarhimlen i de underskönaste kaskader, bröstet fylls av andäktig bävan, man känner sig så löjligt liten mitt i allt det storslagna, så ömklig och så överväldigad av detta mäktiga skådespel, häpen, gripen, hänförd inför naturens givmildhet. Sedan är det som att vanka av och an i en korridor och plötsligt stiga i ett ljust rum. Nya dimensioner, nyväckt framtidstro. Kroppen känns inte längre som en slaggprodukt, själen bor bland molnen, vattnets kraft blir ett med den, det stundar lyckliga tider, allt blir återfött. Slutligen sopar sommarregnet bort allt damm så att människosjälen får fritt andrum, liksom en ström av strida och förstående tårar sköljer bort all osmäja och lämnar kvar en renspolad strand. Därför lever vissa sommarregn kvar djupt inom oss, som ett nytt hjärta som slår i takt med det gamla."

... STUDENT 2011

Photos: Cuore, 10/6-11.


Som en hel del vet så hängde man med risbergskastudenter i ca 9 timmar på deras studentdag för att fånga deras glädje i bild. Det var ett svettigt och roligt jobb, som slutade med att man stank alkohol då de sprutade massvis av champagnen och ömma fötter efter att ha hoppat av studentsläpet. Jag har suttit och redigerat i nån timme, och nu återstår det bara att fixa cd-skivorna innan de skickas iväg när betalnindgen är genomför av vissa. så ingen gratis-kopiering sker. Det var mitt fjärde år som studentfotograf. :)


Jag har även hunnit varit och hälsat på Elin och Peter på Danderyd Sjukhus för att hälsa på min systerson, Isak i lördags med Hoa. En gudomlig liten människa! Man kunde mycket väl inte låta bli att ta med kameran in och även röra lite på Isak, dock sov han bara. Jag lägger tyvärr inte upp bilder förrän Elin och Peter har tid nog att göra det själva. :) Elin och Peter får förvänta sig att jag fotar ungen ofta varje gång vi ses. :)


Vi hörs!Annonser från BloggPartner