Dagens ordspråk:

... NYTT I PYSSEL-LÅDAN


Förutom ringen, är dessa silverpläterade grejer nya i min pyssellåda. Tydligen fick man... Vad heter den... En spiral eller en orm-liknande figur på köpet när man hade beställt. Ringen fanns också på sajten, så varför inte klicka hem när det är typ hälften så billigt än på smyckeswebshopparna. Jag köpte även hem några organzapåsar att förvara örhänge i när jag behöver posta en till någon. Lite vita mjuka fjädrar på ca 11 cm kom också med. :)

Idag såg man i lokaltidningen att secondhand/loppis i Norrskedia öppnar för årets säsong på fredag, så vi får se om jag släpar farsan med mig dit för att se om något användbart finns där att ta med hem. ;)

XoXo

... 3 ÅR SENARE

Den 1 januari 2008 reste jag och Joey ner till Egypten, Afrika och njöt av värmen därborta i en vecka. Under resan skaffade vi en engångskamera som gick att fota under eller över vattnet. Vi kom hem och vi skulle framkalla filmen. Men på något sätt har det inte blivit av över 3 år. Så... Äntligen efter 3 år och 3 månader är bilderna här. Bland annat på oss själva, vattenbomb, botten av röda havet och vid poolen på hotellet.


Jag gillar kvalitet över dessa bilder, så klassiskt. Bättre sent än aldrig att få dessa bilder, haha. Och nu vill jag så hemskt gärna resa bort... Men det får jag drömma om än så länge. ;)

... "HAN ÄR SÖT!"

Ph: Emma och jag, Malins kamera 19/3.

Helgen har redan passerat förbi och redan är det tisdag imorgon. Uppdatering på bloggen suger så fort jag landar i Hoas famn, det har ni nog förstått. I lördags släpade jag iallafall Hoa med mig upp till mormor, helt mätta efter frukosten och väl på platsen ville mormor att vi skulle äta lunch! Vi kunde inte tacka nej, utan ta för oss hennes potatsigratäng och fläskfile. Efteråt bad hon oss att gå till Konsum och handla något fika, inte heller kunde vi säga nej. Vi gick och köpte wienerbröd + vaniljmunkar. Mormor utmanade då mig och Hoa att inte slicka runt om munnen förrän vi åt färdigt vaniljmunkarna, haha. En gullig mormor, som fnissade och sa "Han är söt!" när Hoa inte såg. Men annars har det bara varit en lugn helg med citroncheesecaken, som var supergod och även flygande jacob jag lagade under lördagen smakade perfekt. En bra bakdag, alltså. Jag gjorde citroncheesecaken på denna recepten. :)

Annars tror jag att det blir örhängepyssel under veckan, två beställningar väntar. Hihi. Just nu kollar jag lite på visitkort, flera har tyckt att jag skulle skaffa visitkort att börja med när det gäller foto, så let's go. Jag tackar att Google finns, för inspiration, haha. :)

Nu har jag inget speciellt att berätta mer. Godnatt! :)

... EVERY ANGEL'S CRYING

Bild: 2009.

Bilden ovanför lade jag upp i min förra blogg, för exakt två år sedan. Den skulle föreställa vem jag är. En som älskade att fota, converse och att skriva. Det var mitt liv, min historia och min hobby. Och det gör jag än idag. :)

Jag har precis dammsugit och städat mitt rum och badrummet. Ett rent rum med rena lakan är helt awesome. Man sover då någotlunda extra gott! ;) Jag har annars varit iväg och hämtat paket åt Hoa, han hade beställt en vårjacka hit och sedan handlat på Coop. Det blir flygande jacob imorgon och baka citron-cheesecake. Vi behöver bara be och hoppas att jag klarar bakningen bra. Imorgon hade jag tänkt släpa Hoa med mig hem till mormor en stund uppe i Öregrund. :)

Resten av kvällen ska jag bara slappa och njuta av fredagen, Hoa kommer nog inte förrän 11-12tiden. :) Sköt om er så hörs vi!

... I'LL COLOR YOUR SKY

Ph: Joey & Maos hund, Mio.

Idag är det dan före dagen mitt finaste hjärta kommer ♥ Fast han kommer inte förrän sent på fredagskväll, så. Jag skall städa rummet ikväll, det ligger kläder lite överallt så jag slipper göra det imorgon. Jag stinker annars curry nu och jag är trött. Det har varit svårare än normalt att vakna upp pigg efter att ha varit i Örebro, usch. Min hälsa känns inte riktigt vara i balans, halsen känns lite och det känns lite lock över öronen. Halstabletter fick följa med hem idag, iallafall. :) Jag tvekar just nu mellan tupplur eller inte tupplur...

... ""JAG SER DÄREMOT ALLA MEDGÅNGAR, MEN DU SER ALLA MOTGÅNGAR"

Ph: Malins kamera, 19/3.

Rubriken var vad jag skrev i ett inlägg i min förra blogg, för exakt 2 år sedan. Den 22:a mars 2009. Det var någon sa, från filmen Wackness. :)

Några punkter att eventuellt är kul att veta:

- Än idag, efter snart 6 månader med Hoa, finns det fortfarande någon som frågar "Hur blev det ni två?". Det finns tydligen folk som är så efter eller så har de missat min lilla berättelse under innehållet "Frågestund/Svar". Annars kan jag verkligen säga att tiden flyger iväg. :)
- Än idag efter 3 år frågar folk om min earl-piercing (den mellan ögonen), om det gjorde ont eller inte. Om kulorna står i vägen för ögonen. En gång frågade någon om det gick igenom näsben?!
- Det blir Risbergskaskolan när det gäller student 2011, att fota. Tredje år i rad, för Risbergska. I år får jag se till att ha ätit frukost innan, ha lunch med mig, inte stressa och ha rätt kläder så att jag inte blir bränd på vissa delar av kroppen... Jag har tagit lärdom av studenten 2010. :D
- Jag kommer att finnas på plats under balen 2011, i Örebro.

Ja, det var det. Intressanta eller inte, upp till er, haha. Nu blir det Kärlek utan gränser att se på och slappa. Godnatt!

... THE HEART OF SPRING

Ph: Malins kamera.

Idag befinner vi verkligen oss i vårens hjärta. Idag tog jag fram min 4års (eller fem) gamla skinnjacka, fortfarande har jag den kvar även om jag inte ens kan stänga ihop den över min överdel, haha. Jag antar att jag har seperationsångest med den, så den får hänga kvar tills det inte går att använda mer. ;) Om ett kvart går jag och klär på mig så kommer jag och farsan iväg upp till Öregrund.

Have a nice day.

... PARET MED SIN LILLA ÄNGEL

Ph: Cuore.

Bilden på hela familjen (okej, utom hunden Mio då) är min favorit. :)

... HOME SWEET HOME, BJÖRNÄS

Photo: Joey's son, Zackarias.


Tillbaka i Björnäs, Östhammar. Jag är sjukt trött att jag kan känna hur mina ögon skavs av linserna, jag skall byta till glasögon snart så ögonen får vila lite. Annars kom jag hem vid tretiden efter en bilresa med Hoa + från Uppsala åkte jag buss hem. Det var extra roligt och åka bil med Hoa idag då det hände grejer som att se en allvarlig olycka på länsvägen 55 och dylikt, haha. Men annars är jag nöjd med helgen som varit. Jag passade självklart på att promenera hem till Joey för att hälsa på och fota på ungen Zacke. Det kommer fler bilder. :)

Men ja, som sagt, jag är så förbannat trött att det nästan är olagligt. Men jag håller mig vaken i några timmar till sedan är det fritt fram att däcka.... A LAUGH IS A SMILE THAT BURSTS

Ph: Cuore.

Jaha, ja, om några timmar sticker man ner till busstationen och åker mot Örebro. Ett par tidningar, Loka med vattenmelon smak och sånt är handlat och jag ska packa strax innan jag lagar en tidig middag. Det blir köttfärsås, hihi. Jag ska nog inte tidinställa inläggen under helgen, så det får vänta med nya inläggen till kanske måndag kväll eller något så.

Ni får ha det bra så hörs vi!


Annonser från BloggPartner