Dagens ordspråk:

... SUNNY MONDAY

Photos: Cuore.


Lite natur på landet behöver ni eventuellt se och Hoas tvättäkta leende som jag lyckades få honom till. Vi lever än. Vi har hunnit åka ner till Thuns och handlade lite kläder i fredags. Jag köpte hem en långklänning i svart som jag blev dökär i, och en liten söt orange väska som satt i REA-lådan. Det fanns ingen tvekan om att inte låta den följa med hem. Till Hoa köpte vi låga vita converseskor och en fin t-shirt. I lördags var det dags och bila ner till Sollentuna för att hälsa på syrran, man fick äntligen se barnkammaren in real life. Gud så fint! Speciellt stjärntaket som liknade en fullspäckad stjärnhimmel under en sommarnatt. :)


Tidigare ikväll var jag ute i trädgården för att fota lite, självklart gick myggorna till attack. Jag fick ett snyggt stort märke mitt i pannan. Som mitt i mitten! Det var inte litet heller. Jobbigt med myggorna. :( Men vad vore sommar utan myggor liksom, ändå?


Angående projektet jag nämnde i förgående inlägg, det kommer. Jag och min kära far har inte satt igång än. Jag har iallafall valt ut gren/-ar och en stor stolp. Jag skall iallafall ha en stor vit trä-stolpe som ska stå från golvet till taket, och sedan ha en naturlig trägren som ska se ut som höra till stolpen. Mer kan jag inte förklara. Det bästa sättet är att vänta på resultat i bilder. :)


Strax blir det nog en film och lite Hoa. Ha en skön måndagskväll.

 

 


... DAGARNA BARA GÅR


Ph: Cuore, last summer.

Jag vet att min uppdatering på bloggen är fruktansvärd, men jag försöker. Jag försöker ta med kameran ut framöver, det finns ju så mycket att fota nu när sommaren brast ut i naturen för ett bra tag sen. Älsklingen min gick för en stund sen för att ta en liten tupplur, vi skall åka och handla med min mor senare. På lördag åker morsan och syrran Linda med oss ner till Sollentuna för att hälsa på Elin och Peter, jag som inte hade varit hos dem sedan slutet av januari. Det blir nog roligt och se hur barnkammaren ser ut och även se deras "pimpade" balkong, hehe.

På slutet har man inte gjort så mycket mer än att ha varit på handlingsmöte på AF, pratat lite om komvux/distansplugg och sökt lite jobb. Jag har även nyligen beställt hem en långklänning som jag hade tänkt ha under studentskvällen, men vi får se om den kommer i tid och om den sitter snyggt på mig? ;)

Ni vet att jag gillar att ha projekt att framföra och fixa, som jag gjort med steghyllan, skrivbordet m.fl - och så fort jag såg "klädsgrenen" hos Madeleine, visste jag direkt att det var något som skulle passa mig. Så... Tack för tipset, tjejen måste jag ju få säga. ;) Men först måste man ju ta på sig stövlar och bege ut i skogen för att hitta den snygga grenen. Jag återkommer om det. Ha en bra dag, gott folk!


... HAPPY B-DAY, MY SWEETHEART


Som många ser på Facebook så är det mitt hjärta som fyller år idag. Vore han här, hade jag bakat en tårta och sånt till honom. Men det är han ju inte förrän om några dagar. Jag dör lite här på landet utan honom, för när han finns här vid min sida så kunde man åka iväg om man ville och det närsomhelst. Än idag håller han mitt hjärta vid liv. ♥


Tusen grattis på födelsedag, hjärtat, känns det bättre att ha samma åldersiffror som mig för engångs skull? ;)


... HAWAII-DOG


Photos: Cuore.


Jag och Martina fick en spontan idé till att göra om Svullo med hawaiitema, och han poserade så snyggt. Bilderna är klickbara. ;)

... SHAKIRA, SVULLO AND ME

Photo: Martina.


Så länge vi har haft Shakira, har jag tyckt att hon var skitstor... Tills Svullo kom. Nu tycker jag att Shakira är rätt liten för att vara en långhårig schäfer, haha. Shakira var nog inte riktigt beredd på bilden. ;)


... SVULLO


... DOGS IN THE GARDEN

Eftersom Martina var här under helgen med sin Svullo, fanns det inte någon tvekan om att leka med Svullo ute och låta honom träffa familjens hundar. :)
... MOT LJUSARE TIDER

Photo: Cuore.


Nu har jag gått mot ljusare tider. Jag är inte riktigt van än, måste bara kolla in mig själv flera gånger i spegeln för att vänja mig vid hårfärgen. Dock är det lite orange kvar, men det fixar vi en annan gång. Man vill ju inte slita ut håret så det får vänta. :) Nu inväntar jag bara Martina och hennes Svullo som är på väg från Uppsala nu, vi sticker om en halvtimma då de kommer vid halv sju. Det blir en mysig helg, det! :)


Ha en trevlig helg, gott folk.


... SUMMER IN THE AIR

Photos: Cuore.


En fin dag att sitta ute i solen och njuta av naturen med ett glas vatten med citron i och en chokladboll, inte dumt det. Sedan blev det en stund i Öregrund, och ett paket slingor fick följa med hem. ;) Strax tar jag nog en nypa frisk luft ute i balkongen och kolla vad som händer på gården, om någon av katterna är på sin promenad eller om min syster Linda är och rider på sin vita häst. Sedan blir det Grand Designs på TLC. :) Ha en bra kväll, ni.

... DON'T LOSE WHO YOU ARE

Photo: Malin - July 2010.


Jag hade glömt hur det känns att färga håret själv tills idag. Jag lade slingor i håret, och resultatet blev... En aning ljusare, men inte nöjd än. Det är två år sedan sist jag var lagom ljus i håret, så det är inget konstigt att jag blev lite sugen på att bli det. Jag behöver klippa mig också, min "lång page" har vuxit ifrån, och jag är även sugen på en likadan men kortare än förra gången. Men frågan är när klipper jag mig? Inom kort hoppas jag!


Photo: Cuore - May 2011.


Idag var det verkligen soligt och varmt, så blev det lite solning och lite bokläsning. Men jag har svårt att ligga och sola länge, då man blir rastlös och svettet rinner längs svanken. Lite tråkigt att sola utan sällskap, tycker jag. Men en stund satt jag iallafall i solen och fortsatte läsa boken "Trasig" som jag lånat från syrran. Det fick bli köttfärsås till middag och chokladpudding mot kvällkvisten. Strax ska jag ta en dusch och sedan sova natten lång. :)


Godnatt sweethearts.Annonser från BloggPartner