Dagens ordspråk:

... TACK FÖR 2 LÅNGA ÅR, CUORESPHOTO

... Nu flyttar jag till en ny. Klicka här för att komma dit och för att följa mig. :)

... VISUELL FILMGALA 2011

Här lägger jag upp nästan alla bilder som tagits under filmgalan den 8:e oktober, i kulturhuset, Örebro. Ni får se bilder på folk på den röda mattan, under händelsen på scenen (inte alla bilder därifrån visas upp) och sist men inte minst vimmelbilder. Det skall också läggas upp på Visuell Filmgalan-blogg lite längre fram. Men annars - Ta för er! Varje bild är klickbar, så klicka på.

Om ni vill kontakta mig, så når ni mig på mail: eeemelie@hotmail.com.


DEN RÖDA MATTAN
SCENENVIMMELBILDER


... SPERO GENOM IPHONEKAMERA


... SMYGTITT FRÅN RÖD MATTAN 8/10


Här har ni nästan alla bilder på folk som stod på röd mattan. Självklart ska ni få se i färg sedan, men jag vet dock inte om det blir här eller någon annan sida. Ni ska också få se alla vimmelbilder. Ni alla som gärna stod framför kameran var gulliga! :)


Som sagt, bilderna kommer någon gång under veckan och vi får se vart bilderna hamnar. Jag vet inte om jag skall lägga upp dem i en video men hur ska ni kunna få ta bilder? Så det är nog bättre med att ha någon sida att lägga dem på där ni kan ta för er. Jag återkommer om detta under veckan. :) Ni blir nyfikna på bilderna va? Det kan jag tänka mig.


Vi hörs!


... REDHEAD PÅ NYTT :)

Photo: Cuore.


Efter ett par timmar hos Jessica på Hamnfrisören, kom jag ut med ett gäng ljusa slingor i håret och några cm kortare i håret. Det känns skitbra i färgen. :) Här får ni en före-bild som togs precis innan jag åkte iväg till frisören, rödfärgen hade gått ur för det mesta och ja.


Vill ni se mitt hår och ansiktet i helheten, så klick här så hamnar ni i min tumblr. :)


... SENARE IDAG, KL.11.00

Är det dags för ett besök hos Hamnfrisören för klippning och även färgning! Jag har tyvärr tröttnat på min nuvarande hårfärg då det mesta av röda har gått ur och utväxten ser grå ut då det är helt motsatt mot min originalfärg. Jessica hade sina föreslag och jag har även hittat en bild på en hårfärg som jag föll för, det återstår bara att se om det kan bli något med färgen/färger.

När det gäller klippning, ska nog köra på lång page igen som sist i juli då jag trivdes i frisyren och fixa till "lugg" lite antar jag, jag har ingen lugg då det har växt ut men vi får se hur jag gör för jag vill varken ha lugg eller kort snedlugg. Det växer ändå som ogräs - no idea. Så vi får köra med något annat med lugg eller något. Ja, vi får se hur resultatet blir imorgon. Stackars Hoa som får sitta och vänta i nån timma... ;)

Det får bli ett bildlöst inlägg nu. Ha det så bra så hörs vi! :)


... HÖSTMARKNADEN

Idag hade Öregrund sin årliga höstmarknad, den 1 oktober. Ett mysigt sätt att välkomna oktobermånaden. Jag och Hoa gick dit med mormor och mamma men sedan gick vi själva. Det fanns inte så mycket att hitta, men för en tjuga köpte jag en fodral för mobilen, i svart sammet och rödvin läder i zebramönster. Bilden nedanför.

Imorgon sätter jag ned mig och pyssla ihop ett nytt annonsblad (reklam) för Hamnfrisören och det åt dem. Tur att man råkar veta en del om hur man skapar layout och så, då kan jag hjälpa dem skapa. Jobba åt dem för gratis klippning och färgning, jag som tröttnat på mitt nuvarande hår. Jessica har föreslag så får vi se när det blir med att fräscha till håret. :)

Ha en bra lördag så hörs vi.

Annonser från BloggPartner