Dagens ordspråk:

... WHEN I SEE YOUR SMILE

Att få åka hem efter lunchen är en stor fördel. Det är då man slipper massor av folk som ska behöva stå i vägen framför en. Nu blir det tupplur! Vi hörs ;)

when i see you smile
I can face the world
you know that i can do anything
when i see you smile
I see a ray of light
I see it shining right through the rain
when i see you smile, baby when i see you smile
at me
When I see your smile
I can face the world
You know that I can do anything
When I see you smile
I see a ray of light
I see it shining right through the rain
When I see you smile
Baby when I see you smile, ooh baby

... TUESDAY


Bild: Gammal.


Just nu har jag lunchrast och har redan ätit. Istället för att sitta i rastrummet, väljer jag att sitta och surfa lite innan vår roliga psykolog snackar på om "VEM ÄR DÖV?" och det är faktiskt intressant. Det finns skillnader mellan döv och Döv, vilka som är det och så. Imorse var jag så trög att jag tog fel pendeltåg, då jag hade åkt fram till Karlberg för att ta tåg mot Bålsta. Men istället kliver jag på och åker mot Märsta, vaknade till och klev av för att vända igen! Det hela resulterade i att jag kom 13 minuter försent. Hur trög får man vara, egentligen? Men nåväl, nu är jag iallafall klar i huvudet. ;)

Nu ska jag ta och svara på en fråga som kom in häromdan:

Åsa: Emypemy, bor du verkligen i sthlm nu?! wow :D du pluggar alltså där? irish hadar där?

Mitt svar: Åsa, japp det stämmer. :) Jag bor här och går på Iris Hadar tills jag har hittat en praktikplats eller ett jobb som passar in på mig och min handledare säger att jag kommer att få ett jobb snart med tanke på vem jag är och vad jag har för intressen. På sätt och vis är de på Iris Hadar mer uppmuntrande och tror på en, än vad de på Arbetsförmedligen gör, de säger "Du förstår väl att du inte kan bli det, det eller det eftersom.....blabla" och drar ner ens drömmar och den förberedande utbildningen är faktiskt bra. :) Hoppas du får en klar bild av mitt liv just nu, ÅsaMåsa!


... WE COULD LAUGH, SMILE AND DANCE


... "NEVER LET THE LIGHT FROM YOUR SMILE FADE"


En lugn söndag som började vid halv tio. Jag börjar långsamt men säkert bli en morgonmänniska, tror jag. Hösten börjar komma ikapp till Stockholm, då de flesta löv börjar bli vackra. Precis som dessa färger i en eldslåga. Jag väntar ett litet tag till så blir det mer färgrikt i naturen så beger jag gärna mig ut med kameran för att låta er se världen genom kameralinsen, roligare då. :)

Till er alla som har bett om att få hjälp med photoshop/fixa er bloggar, jag har nu inte möjlighet att göra det eftersom jag har inte photoshop i min laptop och vill inte heller lägga in programmet. Jag gör bara det på mina föräldrars dator hemma uppe i Östhammar. Men gäller det att ändra färger och inget med photoshop att göra så kan jag fixa det via htmlkoder i värsta fall. :)

Sköt om er.

... EN AV DOM FINASTE

"smile, it is the key that fits the lock of everybody's heart"

... FRIDAY: RÄKOR & VIN

Bild: Mysiga Gloria torsdags.

Med tanke på vad klockan är nu, så låt oss kalla fredagen för igår nu. Igår var det verkligen en soft dag på Iris Hadar, då det var typ bara två saker att fixa. Där får man garanterat gott om skratt åt vissa äldre som är så ungdomliga av sig och påminner så sjukt mycket om en i Örebro. Det är inte bara jag som får skratta, utan hela gruppen. Det är nästan att ha en stående komiker hos oss.

Man fick sluta en timme tidigare än planerat, så blev det en liten runda på centrum här i Sollentuna för att handla åt syster min åt kvällen då vi skulle äta räksmörgåsar och handla lite vin på systemet. Det hela blev riktigt bra! Räkor, ägg, dill, sallat med tonfiskröra är... gudomligt. Jag som inte egentligen tål räkor, kan inte riktigt låta bli. Även om det ger kittlande, domningar, lite utslag så är det värt till 100%.

Vi får se vad morgonsdagen har att erbjuda. Det blir förmodligen att sova ut lite, och umgås massa med syster eller nu när jag bor här så låt oss säga, sysbo. :D

... VAD VORE JAG UTAN DINA ANDETAG

Eftersom jag har självstudier, så slappar jag härhemma och tar det lugnt. Och fotar lite på en fotogenisk katt som Gloria... Hon ändrar posering och ställning vid varje klick, jag lovar! :D Vid halv tre sticker jag iväg till ett litet möte i Sundbyberg. :) För att avsluta inlägget, lägger jag in en underbar text av Kent som de flesta känner till:

Jag vet att du sover
känner värmen från din hud
bara lukten gör mej svag
men jag vågar inte väcka dej nu


Jag skulle ge dej
allting du pekar på
men bara när du inte hör
vågar jag säga så


Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och genomskinlig grå
blir jag
utan dina andetag


Min klocka har stannat
under dina ögonlock
fladdrar drömmarna förbi
inuti är du fjäderlätt och vit


Och utan ett ljud
mitt hjärta i din hand
har jag tappat bort mitt språk
det fastnar i ditt hår


Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och färglös som en tår
blir jag
utan dina andetag


Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
om du inte ser på
och genomskinlig grå

vad vore jag
utan dina andetag


Vad vore jag
utan dina andetag... DAY 1

Bild: Last Summer.

Det var Dag 1. Som bosatt i Stockholm igen, efter 5 år. Eller något så. Egna nycklar, fixat sl-kort och fixat så att dessa månaderna framåt ser ljus ut. På Iris Hadar gjorde man nästan knappt - bara fixat ett litet test och sedan ett litet intervju. Imorgon har jag självstudier och ett möte vid halv fyra. Inte dumt, va? :)

Jag har egentligen inte mycket att komma med, kanske en annan gång. C ya!

... I MADE MY STEPS


Bild: I början av månaden.

En grå himmel och löv faller ned från varje träd. De har blivit gula och orange. Vissa träden är redan nästan nakna. Det blir snabbt höst häruppe i Östhammar. Men jag lämnar denna lilla staden snart och åker mot Stockholm för att stanna där i sex veckor, det blir Iris Hadar. Det har sina nackdelar och stora fördelar. Jag lär få kämpa med en så himla tung väska, dataväskan med min laptop och ytterligare en väska på väg dit. För mig går det inte att "bara" ta med några. Det ska vara det mesta. :)

Nåväl... Vi hörs


... SOMEONE WHO NEVER FELT A SMILE

Bild: Våren 2010.
En bild som jag egentligen inte gillar, men det kanske ni gör så bjuder jag på dennaDon't forget to give your smile to someone who never felt a smile.


Annonser från BloggPartner