Dagens ordspråk:

... MOAS KATTUNGAR ♥

Visst är de så himla söta som är så små att de får plats i ens handflata ♥


... MIN NYA TATUERING: EN FJÄDER

Jag gjorde denna tatuering för min syster, Elin eftersom hon är mina vingar och vingarna består av fjädrar. En fjäder med "Sister" om ni nu hittar. :)


... SUNNY BEACH IN PICTURES #2


Den sista bilden kan ni väl avgöra vem som är vem? :D

... SUNNY BEACH IN PICTURES #1


... HOME SWEET HOME, SWEDEN.

Här har ni mig hemma i Sverige igen, man kom hem strax före tretiden inatt. Resan har varit skön och härlig, det var 30 grader om dagarna där och självklart brände jag mig ordentligen första dagen och nu flagnar jag än. Men jag har iallafall fått massor med färg. :) Jag fotade faktiskt inte varje dag, men det finns bilder att se. :)


Jag kan sammanfatta resan i kort:


Värmen, mat, människor, happyhour drinkar, katter, strand, badat i havet, åkt tivoli, djur att bära (som apa och orm), testkört trehjulingar (en sådan man står på och kör), promenader genom marknader och stan, supermarket, sova bort frukostarna, fixat naglarna på salong, flätat håret i tre, tatuerat oss, suttit framför en konstnär live och blivit avritad i 2 timmar och ja, det är Sunny Beach helt enkelt. :)


Medan jag var i Bulgarien, fick jag ett mms från mamma men det gick inte att öppna. Jag fick skicka ett sms och fråga vad det var för mms. Svaret var "Kattungar i din säng, Moa". Åh, jag som misstänkte att Moa var dräktig sist jag såg henne. En svartvit och en Moa-liknande sa hon. Det blir spännande och få möta några dagars gamla kattungar när vi alla åker upp till Björnäs i veckan. :) Puss!

 

 


... MACRO

(Tidinställt inlägg)

 

Vi hörs igen på bloggen den 26:e med bilder, c ya!


... RED ROSE WITH RINGS

(Tidinställt inlägg)


Här får ni en annan bild av bröllopsfesten jag var på den 16:e. Gillar ni bättre ringarna med rosen eller med liljan några inläggen ner? :)


... IN SUNNY BEACH

(Tidinställt inlägg)


Mitt på dagen i Sunny Beach, om vädret tillåter (det gör det nog) så befinner vi nog oss på stranden och solar just nu. Allt för att få en fin bränna. Mot kvällen blir det nog att titta runt och äta. Och kameran följer med vart vi än går. Bra va? Vi hörs!


... ISAK MED NALLE PUH

(Tidinställt inlägg)


Hur ljuvligt ser det inte ut att vara? Så gosigt och så fridfullt... Han har till och med snygg outfit. Moster's lilla gosse!


... DO YOU SEE THE LIGHT IN OUR FUTURE?

Photo: 16/7, paret var nygifta och de har även deras ofödda bebis. :)


Sista natt i Sverige innan man åker upp till Arlanda senare idag för avresan vid halv sju ikväll. Jag kommer att tidinställa några inläggen under tiden jag är i Bulgarien, så ni får några nya bilder då och då. Jag hoppas på några kommenterar under tiden! ;)

Tidigare ikväll har det varit en lugn kväll då jag och syrran promenerade ner till ICA och handlade lite innan hon skulle baka kladdkaka, och den blev god! :) Jag handlade smått som niveakräm och makeup ansiktservetter. Sedan självklart mös vi med lillen Isak. :) Han växer så mycket för varje gång jag träffar honom, och hans mormor (min mor) är inte lite avundsjuk på att jag har träffat Isak fler gånger än hon gjort, haha. Jag åker ju fram och tillbaka med eller utan Hoa, hihi. Men annars är det smart nog att njuta av allt som kladdkaka, katter och bad innan man sticker till ett ställe inte allt detta finns. Ja, jag har egentligen inte så mycket att säga, så låt oss avsluta här och nu.

 


Ha det så bra i Sverige så hörs vi om en vecka med ett bildregn!Annonser från BloggPartner