Dagens ordspråk:

... NEW HEART IN OUR FAMILYHon fick namnet Malva. En liten sötnos! <3

... PHOTOS #STHLM

... PHOTOS #VÄNERSBORG/TROLLHÄTTAN

... MIN LILLA RESA GENOM


Bild: Converse rules!


Uppsala, Enköping, Örebro, Vänersborg, Trollhättan, Gekås, Stockholm, Almunge, Norrtälje, Grisslehamn och Åland på en och halv vecka. Jag tog inte med kameran när vi var i Almunge eftersom vi shoppade och det där med Åland var helt spontant direkt efter. Men annars är jag väldigt nöjd med att ha varit här och där. Jag förkortar hela berättelsen.

I Uppsala & Enköping stod jag och undrade vart Malin var. Hon dök aldrig upp och hon vaknade upp först vid åttatiden men allting ordnade sig så hon kom fram en och halv timme efter mig. I Vänersborg & Trollhättan var man och slappade, festade, glott på filmer och umgåtts med sköna människor i ens lya eller vid vattnet. I Gekås var man på Ullared och shoppade åt mig och min familj, tillsammans med Malin och hennes föräldrar över 4 timmar. Jag var därborta i Vänersborg i sex dagar sedan var det dax att åka mot Stockholm, Åsa var snäll nog som erbjöd skjuts med bil till Örebro, med hennes föräldrar så jag hängde med. I Örebro stod jag på perrongen och väntade på tåget som skulle komma först om en timma. Inget problem och jag hade mina tidningar.

Vid tretiden anlände jag i Stockholm och tog pendeln till Sollentuna, där mötte min syster och Peter mig. I Stockholm har jag bland annat fått se deras nya lägenhet, varit hos syrrans chef och umgåtts, varit i deras gamla lägenhet i Märsta och städade, varit nere på stan med Veronica och åt kött + lite vin mot kvällkvisten. Sedan fick vi för oss att sticka till Almunge för att shoppa. I Almunge shoppade vi saker och kläder på Thuns med Charlottas familj. När vi var färdiga, föreslog Peter att åka Eckeröbåten till Åland... Varför inte? Så vi åkte iväg. I Grisslehamn fick vi stå i kö ett bra tag och svettas eftersom vi inte hade bokat. Vi kom in och åt räksmörgås, spelat lite på spelautomaten och shoppat lite på taxfree medan vi åkte till Åland och båten stannade kvar i Åland så åt vi bland annat biffstek med sallad och återigen till taxfree. Kvällen kom och vi kom tillbaka till Sveriges mark och åkte förbi Norrtälje, för att åka hem till Stockholm.

Slutligen blev det Östhammar att åka mot. Och här är jag. Hemma igen. Home sweet home. :)

Och till er som jag ska fixa blogg/header åt, låt mig vila från allting ett tag innan jag sätter igång igen! <3

... BLUE EYES

Bild: Sommar 2007.

Nu befinner jag mig hemma igen, i Björnäs. Elin och Peter har åkt upp till Öregrund för att hälsa på mormor och därefter åker de tillbaka ner till Stockholm. För två veckor sen åkte jag och då stod huset med en liten altan och liten balkong. Igår kom jag hem till ett hus med mycket större altan och en nästan färdig balkong som blev dubbelt så stor... Och en ny familjmedlem. :) Jag ska fixa bilder under hela min resa och lägga upp dem inom kort. Och ta bilder på vår nya familjmedlem. Jag tror att ni skulle gilla sötnosen. ;)

Vi hörs strax!

... WHITE SHOES


Bild: Åsa & Malins converse, i Trollhättan.

På jorden, i Europa, i Sverige, i Stockholm och slutligen i Sollentuna. Det är där jag fortfarande befinner mig i
. I skyn är det molnigt men man kan se fläckar av det blå genom dessa stora fönster. Jag ligger på divan med tv och min laptop i knät. Katten Gloria skuttar snabbt fram och upp till mig så fort hennes namn ropas och sedan lägga sig på den svarta kudden med ansiktet utåt mot mig. En liten sötnos! :)
Jag har ingen aning om när jag är hemma igen i Östhammar, kanske till helgen. Hoppas på att syrran och Peter åker ut till Björnäs så hänger jag med. Jag orkar inte precis att bära en laptop, en påse jag har shoppat under en och halv vecka och så väskan med det vanliga i på en buss eller ett tåg. ;) Många bilder sitter i kameran och väntar på att få publiceras men det får vänta ett bra tag till skulle jag tro...
Ikväll blir det stan med Vera. Vi hörs!

... VBG & THN 22/7

Så var det. I detta ögonblick halvligger jag i soffan medan Malin sitter bredvid och tittar på SATC som går på teven just nu. Efter programmet blir det nog att packa och dylikt så att jag har allt packat när kära Åsa anländer vid nio på morgon för att bege oss mot Örebro. Därifrån åker jag tåg mot Stockholm, sedan pendeln mot Sollentuna. Där syrran bor just nu och det blir spännande att få se deras nya lägenhet! :)

Så... Låt mig säga det här:

Next Destination: Stockholm!

... IN GARDEN... ME, MYSELF AND I
... I'M STILL ALIVE
Dessa bilder är bara två utvalda bilder från vår lilla photoshoot i trädgården. Strax blir det att åka in till stan och äta med tjejer. Imorgon blir det Stockholm! :)

Vill ni se fler bilder? ;)


Annonser från BloggPartner