Dagens ordspråk:

... HAPPY NEW YEAR

Bild: Nyårsafton i Märsta 09/10.

Såhär dags vid fyratiden sitter jag här i soffan som om jag är nyvaken än. Finner inte heller några vettiga ord mer än att jag borde släpa mig själv och klär på mig. Men men... ha en nice nyårsafton och sup lugnt, gott folk. :)

... "VINTERKÄRLEK"
De dagarna som varit - total vila från omvärlden. Julaftonen har redan passerat förbi och det är snart dags för nyårsafton. Jag har iallafall hunnit åka hem med Peter och syrran ut hit, gullat med alla djuren, gjort mig hemmastadd, firat julafton, ätit middag hos morbror i Öregrund på juldagen och resten av dagarna var det bara vara. Det har varit sjukt skönt och imorgon är det dags för mig att bege mig ut på en resa ned till Örebro. Jag har egentligen så mycket att berätta mer än att visa er dessa bilder.

Men det jag måste säga är att syrran och Peter överaskade mig ordentligen när farsan öppnade sin julklapp, och jag såg att det var en t-shirt. Sedan tänkte jag att det var konstigt att det stod "jul 2011" och tänkte att de kanske fick den gratis som reklam och gav bort till farsan. Vilken skit julklapp, liksom tänkte jag. Men sedan vände han på den och det stod "Morfar" då var jag tvungen att kolla igen. Det stod Morfar på framsidan och på baksidan stod det Juli 2011. Det var då jag förstod. ÅH, JAG SOM HAR LÄNGTAT EFTER ATT ELIN & PETER SKULLE SKAFFA BEBIS! Äntligen. ♥ Då började jag självklart ställa frågor och dylikt. Det blir skitspännande och jag lär hålla mig kvar i Stockholm hela juli för att inte missa, haha. ;)

Nä, nu finner jag inga ord mer. Så... godnatt på er och vi hörs om kanske typ två veckor eller något så. :)

... HELLO XMAS


Äntligen är min sista dag före jul på jobbet över. Efter att ha slutat vid tretiden, drog jag ner till centrum och letade efter en bra julklapp. Det var så svårt att jag blev lagom sur, men så fort jag kom på vad så gick humöret upp lika fort. :) Men iallafall, på jobbet var det rätt lugnt idag eftersom det var bara fyra ungar idag, efter lunchen fick barnen vara med andra barn på en annan avdelning. Där kom det en hörande flicka som frågade:

"Kan du höra mig?"
"Nej."
"Varför inte?"

Jag avläste henne och att svara på hennes fråga kunde jag tyvärr inte. Jag använder ogärna min röst med folk jag inte känner. Och det upprepades säkert 10 gånger, haha. Och en pojke petade på min earl-piercing, och när jag visade att man kan flytta på den lite så utbrast han med ett stort WOW på läpparna. Så gulligt! :D

Men iallafall, nu har jag min ledighet! Imorgon blir det Björnäs, föräldrar, djuren och huset

... GISSA VEM SOM FÅTT LITE SKIT PÅ SIG IDAG

Bild: Gloria.

Ja, precis som rubriken lyder - Gissa vem som fick lite skit på sig idag? Jag! Haha, så kan det tyvärr gå till bland småingar. Jag märkte det först när jag kände hur varmt och kletigt någonting hade hamnat på min vänsterhand - ack, lite skit! Så det var bara att ta med ungen mot blöj/toalettsrummet och rengjorde henne + byta blöja. Det var inte lite lös-skit heller! Haha. Tur att jag inte råkar få kräksreflex eller någonting så fort lukten når min näsa, så farligt var det egentligen inte. :)

Annars var vi också ute en timma och åkt pulka - lite jobbigt för småbarnen att gå i rejäla snöhögar där och här. Tre ungar har lyckats somna i min knä/famn med min arm som sin kudde, så himla gulligt! Sedan slutade jag redan vid halv fyra då alla hade åkt hem med taxi. Resten av kvällen har jag som vanligt myst i sängen och surfar runt.

Sist men inte minst måste jag få gratta igen Sophie för sin söta dotter, Isabelle som kommit ut till världen idag! Tack för mmset, Sophie.

... 26 OCTOBER 2008


... FOURTH SUNDAY OF ADVENT


Bilder: Nyss.

Nu är det fjärde advent, för er som inte har koll. Redan på fredag är det julafton, och hela familjen samlas. Det var väldigt längesen sist hela familjen samlade på en och samma plats. På torsdag eftermiddag åker jag, syrran, Peter och så deras katter upp till Björnäs. Vad jag längtar efter är mormors hemgjorda köttbullar. Jag hoppas på att få äta det i år. ;)

Nåväl, idag vaknade man strax efter elva - så sjukt skönt. Jag steg upp pch åt frukost sedan fortsatte jag med att se på en film som ligger bland mina favoriter "waterworld" och sedan började jag städa i detta rum som att sortera kläder som var så stökigt över byrån och i lådorna. Nu är det iallafall ordning på saken. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och så, jag återvänder till jobbet imorgon. Det återstår ju bara 3 dagar kvar, sedan säger man hej till ledighet som sagt.

Ha en bra söndag.

... "DITT HÅR VÄXER ALDRIG!"

Bild: Februari 2009.

Jag minns inte när jag vaknade upp i denna säng här, i Sollentuna på en lördagsmorgon sist. Jag hade sovit så gott att jag vaknade någongång tidigt imorse i mitt eget dregel. Mysigt det, haha. Men trots dreglet så var det skönt! Syrran och Peter var iväg på ett frisörbesök och klippte sig. Gissa om jag kände mig ful i håret när de kom hem sådär fräscha och snygga i håret! Jag får vänta tills jag får en tid med Jessica, om hon ens kan klämma in en tid under jul. Mitt hår behöver verkligen förnyas lite. Mitt hår har inte rörts (förutom luggen) av saxen sedan mars och ingen färgning sedan augusti. :) I soffan sa syrran:

"Fan, ditt hår växer aldrig!"

Det har hon fan rätt i. När jag är nyklippt så växer det sjukt snabbt, och så fort det har vuxit strax efter axeln så stannar det där. Varenda hårstrå ligger bara där och topparna blir slitna. Måste jag klippa mig varje månad om det ska växa fort och inte hinna att kluvna? Men som jag alltid har sagt, mitt hår växer i princip aldrig! Jag använder inte ens plattång, hårtork eller något utav detta. Jag använder Gliss Hair Repair varje gång jag duschat och jag borstar håret. Jag önskar att jag hade samma gen som syrran, då hennes hår växer som ogräs.

Men en dag har jag nog långt hår när jag minst anar det. Hoppas jag?!

... THE TIME SHE SMILE


Bild: Last Winter.

"En vintrig decemberkväll, någonstans i Sverige låg hon i hans säng med persiennerna i fönstret som alltid är stängda på dagarna. Om man öppnar upp den då kan man se hur stor vår himmel är och hur högt vi är över marken att vi ser den höga kyrkan bakom höghuset mittemot. På fönsterbänken står det en bordslampa som lyser upp sådär varmt hela vita rummet, bredvid den sitter han framför sin bärbara dator och hon ser hur hans pupiller flyttar på sig för att titta på någonting i datorn. Hon ser hur han sitter, hur han har sina händer, hur avslappnande han är och hur hans hår ligger till innan han vänder sitt ansikte mot henne. Det är då hon ler. Hans minnesavdelning stänger av."


... FEVER AND NOTEBOOK


Bild: Sommar 2010.

Så fort jag började skriva det här, började det tuta i örat. Tinnitus på gång, som vanligt. Men iallafall, dagen började med att jag vaknade rakt i feber. Självklart fick en alvedon åka ned och nu under kvällkvisten är jag nere på det jag normalt har, 36,5. Skönt.

Efter middagen tittade jag och syrran på Dagboken som gick på teven, det var ett bra tag sen sist man såg filmen. Verkligen en av de finaste filmer som finns.

"If you're a bird, i'm a bird too"

Nä, jag hittar inga vettiga ord mer nu. Så ha en bra fredag och godnatt på er!

... VIRUS IN MY BODY?


Bild: 6 November 2010.

Dag 7. Så fort väckarklockan slog till, kände jag hur täppt och rinnande näsan var på samma gång och halsen var full av slem och smärta. What the fuck, förkyld och halsont igen efter förra veckan? Men jag lät inte det hindra för en dag på jobbet. Men efter ett par timmar på platsen, var jag verkligen kraftlös. Sedan var man ute med barnen, mitt i snöstormen med de hårda snöflingorna rakt i ansiktet. Det var jobbigt, haha. Dagen slutade iallafall vid fyra. Just nu ligger jag utslagen i sängen och känner mig svullen i halsen och näsan. Ont i öronen. Slemmig hals. Mitt huvud känns så sjukt tungt. Hela min kropp gör ont. Mina kinder, dom glöder medan mina händer är kalla. Är det virus som härjar? Vad det än är, så är min kropp verkligen inte i balans just nu. Men nog om det.

Min andra batteriladdare till min kamera är hittad, så det blir nog färska bilder först när jag åker hem under jul. :) Nu tror jag att jag slår på en film och myser under täcket eftersom kvällen är ung. Ha en fin torsdag och krya på mig själv och er andra som är också sjuka.


PS. The thing I love with you is that you give me love, my prince. DS.


Annonser från BloggPartner