Dagens ordspråk:

... DEN DÄR POLAROIDKAMERAN


Här har ni min polaroidkamera! Dock förstår jag fortfarande inte hur man ska köra igång den. Lyckades knäppa bara en enda gång, men kortet är totalfiasko. Andra gången att testa, och det händer ingenting när allting fungerar utmärkt. Det dröjer väl ett litet tag innan jag fattar till 100. Dock är jag också sugen på en nyare polaroidkamera... Men jag väntar lite längre fram. :D

... CUORE FRÅGAR

Det här är något jag har alltid undrat. Varför slutar flesta av er att använda solglasögon så fort sommar är slut? Solen försvinner ju inte under höst eller vinter, och det heter inte precis sommarsolglasögon utan SOLGLASÖGON.

Jag bär alltid solglasögon med mig oavsett väder och årstid.

... HOME SWEET HOMEPå brist av nya bilder, får ni istället en urkass bild på mig från fredags, via mobilen. Ja, det är väl nu jag ska säga: Borta bra men hemma bäst!

Jag passar verkligen inte att tränga i ett pendeltåg en söndagskväll, det är så himla obekvämt. Eller som idag, på busshållplatsen i Uppsala såg jag hur en stor grundskolklass larvade sig och hade stora ryggsäckar med sig som helt tydligen sa "övernattning" eller en sådan klassresa. Jag hoppades så hårt att de inte skulle åka samma buss. Tyvärr klev de på... Olydiga elever på minst 30 och med bara 2 lärare? Det kan ju inte vara så svårt att bara sitta och snacka och gör något annat än att springa fram och tillbaka eller att göra ett papperflygplan av tidning som råkar landa på en random människa längre fram. Jag var kanske som dom i mina yngre dar, men jag var inte den som hoppade runt eller att kaxa mot lärarna på en offentlig buss. På grund av det kunde jag inte riktigt fått slappna av på bussen... Men sorgligt nog är det där bara en liten del av livet att stå ut med. :)

Min polaroidkamera har kommit, men kan inte hämta förrän efter femtiden. Tror ni att jag kan vänta tills världen föder en ny dag? No, I can't. I don't. Det blir IDAG, om jag får bestämma. ;)

Förresten, jag blev överaskad häromdan om att jag blev utvald på någon randoms blogg - så det vore inte dumt om ni röstade på mig genom att klicka HÄR och lämna er röst "Nummer 4 Cuore" så att jag får vara veckans blogg. Jag är ju rätt generös med min vardag i ord och så alla dessa bilder... Come on, baby! ;)


... INK BASH 29/8Låt mig säga det här först: Förlåt, förlåt och förlåt! Jag glömde ta med kameran... :( Men dock fanns mobilen till hands, haha. :) Men iallafall, jag och Vera är verkligen bland dom sämsta på att lokalisera sig och hitta en viss gata. Vi gick säkert ute i en timme innan vi var tvungna och fråga i nån barnbutik om vart det låg. På köpet fick vi ett papper med kartritningar över, haha. Till slut hittade vi givetvis stället. Minus 100 kr i plånkan och få en sockersöt inträdearmband innan vi gick upp en våning där allting fanns. Kläder, piercingar, nagelförlängning, frisörer och sist men inte minst ca 100 tatuerare. Från Sverige, Frankrike, Tyskland, Italien, England, USA m.m

Det var roligt att gå förbi en efter en där dom tatuerade kunder sådär offentliga. En tatuerade sitt halva ansikte, en på ljumske, en på ben, en på överkroppen och ja varje kund per varje kroppsdel. :) Vi glodde och gick omkring i kanske två eller tre timmar och jag handlade lite från Barbarella till öronen och ny kula plus stav till tungan. Skitskön snubbe som förklarade vilken storlek man skulle ha och så ja... Det var rätt kul. :)

När jag väl kom hem, åkte skorna ur och mina fötter bokstavligt brann. Sådär väldigt ömma... Man kan säga att mina fötter är skitlyckliga nu, haha. Imorgon blir det att åka hem! :)

XoXo

... GOODNIGHT, MY WORLD

Den där filmen Zodiac verkade aldrig ta slut, så jag blev lite rastlös och började istället snoka efter en lång höstjacka. Eller, jag har en parkas i militärgrönt hemma men jag vill ha något lite tajtare och med ståkrage så fann jag denna (bild) och klickade hem. Dock tar det 5-10 veckor innan man får den. Men det var ju fri frakt.:) Ange 01410 så får ni 25% på valfri plagg eller vad ni vill plus fri frakt. ;)Nä, nu måstejag ta och duscha innan jag gluttar på Paradise Hotel i sängen. Imorgon (idag) blir det InBash med Vera, vi får se vad som händer där... Det blir roligt. Kameran hänger med. Sov gott så hörs vi imorgon.

... I FOUND NEMO


Denna lördag fick bli en lugn dag och avkoppling i syrrans lägenhet... Och leka lite framför kameran med Nemo som ser lite skeptisk ut. Gloria vill hellre ligga i solen och njuta... Men ni får en bild på hur snygg hon är. ;)

Min syster är och jobbar. Jag tittar lite på Extreme Makeover Home, denna avsnitt handlar om att hjälpa en familj som har tigrar och andra vildkatter hemma efter att ha räddat dem. De gör om deras boende och dylikt. Lite skillnad från andra hem de gjort om. Nä, nu ska jag nog ta och se klart på den så hörs vi! :)

... MY HAIRCOLOR

Såhär ser mitt hår ut i ett befintligt ljus. :)

... SOLLENTUNA

Bild: Redigerad med två bilder i en.

Nu befinner jag mig hemma hos syrran i Sollentuna tillsammans med Nemo och Gloria. Eller egentligen varit här i ett par timmar nu. Gloria ser väldigt rolig ut nu när hon är snaggad och hennes lösa mage ser ut som en pung bakifrån. Just nu hänger syrran upp nytvättade kläder ute i balkongen medan jag sitter i soffan med värmefilten över fötterna. Mysigt! Jag tog med laptopen hit så jag kan blogga lite och lägga upp bilder. Ikväll blir det lite lövbiffburgare och soffa. :)

Sköt om er så får vi se om jag kommer tillbaka med roliga bilder.

... BEFORE AND AFTER

Före: Sådär solblekt och ja...

Efter: Inte lätt att fånga den rätta färgen såhär sent på kvällen. Men fräschare än tidigare.

Som vanligt blir det lite för mörkt nu, förhoppningvis blir det lite ljusare med tiden. Färgade inte hårbotten då utväxten var på ca 15 cm så jag färgade bara det som var färgat. Det kan synas lite men bättre än innan. :) Bättre bilder ska ni få, efter helgen eller kanske någon gång under helgen. Imorgon sticker jag ner till Stockholm för att leka lite med syrran och Vera ♥

Så... sköt om er! XoXo

... VARFÖR HETER DET BLOND NÄR DET ÄR BRUNT?

Hela morgonen befann jag mig under täcket medan Nova envisades med att sova så nära som möjligt intill mig. Sedan vaknade jag av att hon tuggade sönder min dödskalle-kudde, en bit med bomull som hängde utanför. En snäll hund, va? Hon gjorde nog det med flit för att jag skulle vakna...

Idag blev det en tur upp till Öregrund för att gå in på hamnfrisören för att fråga efter färgen till mitt hår. Jag har ju inte färgat håret på (om en vecka) exakt sex månader och det innebär en rejäl utväxt som ni säkert har förstått. Mina toppar är sjukt solblekta och jag känner nästan mig som en ginger.

Så jag ville färga så att resten av håret smälter ihop med utväxten. Efter en stunds forskande i mitt hår och svaret var färgnummer 7 eller 8. Det var det man behövde veta, man kan inte veta det utan att fråga en frisör. ;) Olyckligvist hade de inte just denna färg hos dem så det fick bli att köpa på en annan affär, och hittade... Blond, nummer sju. Nummer sju är blond. Blond. BLOND. Jag har lite svårt att förstå varför det heter blond när det är brunt? Men iallafall, det är denna färg som står i köket och väntar. Imorgon blir det att fräscha upp håret! Önskas före och efterbilder?

Nu vet ni att blond betyder inte blond...


Annonser från BloggPartner