Dagens ordspråk:

... EN FYLLO TILL VÄNImorse vaknade jag med 4 olästa sms av Malin. Och i dessa snackade hon nästan för sig själv och nämnde att hon hade mailat mig 3 gånger på Facebook. När jag läste mailen... Jag garvade, och ville gärna visa för er vad hon skrivit men jag vet att hon inte skulle vilja det. Hon liksom berättar vad hon har gjort, vad hon drack, hur mycket m.m på sätt. Med tanke på hur klockan var när hon skrivit mellan dessa måste hon ha suttit och saknat mig något så himla mycket. Man undrar ju vad för liv hon hade just då i detta ögonblick medan jag sov. ;)

Hon är trots allt den där älskade Malin. ♥


... HOT DAY


Bild: 25/6.

Som hela Sverige säger, gud så varmt det var idag! Jag tog ett snabbt dopp i poolen och sedan sitta på balkongen med en bok medan solen sken. En typiskt sommardag. Jag gillar hur vinden står stilla när man går ut i trädgården vid sextiden och sedan äta färska och feta jordgubbar i soffan. I veckan har jag faktiskt inget planerat så jag tar en dag i taget, förmodligen ta emot solens besök. ;)

Nä. Det här var inget vettigt inlägg. Bara för att ha något att göra.

... MIDSOMMARSKLIPPETHär har ni midsommarsfilmen. Enjoy. <3

... THE END


Bild: Litto, Masso och Emil vid Östhammars hamn, 25/6.

Vid halv tolv åkte den sista bilen iväg och återigen var det rätt tomt här. Rent, tyst och tomt. Hela dagarna från torsdag har vi varit igång och levt livet. Vi åt, vi drack, vi grillade, vi solade, vi badade, vi åkte båt, vi åkte ring, vi åkte vattenskidor, vi festade och vi levde. En liten del av galenskap fanns med i bilden av det hela. Istället för att berätta i ord, finns det bilder som får tala för sig själva... Dessa lägger jag upp på Facebook. Och en film kommer småningom.

Tack för helgen, eller det kändes egentligen som en hel vecka. :)


... VÄNNER I SOLENIdag har det varit en härlig dag kan man lätt säga. En hel dag ute i solen, sitta uppe i Öregrund och äta smältande glass från glassbaren i rosa. Åkt robåt till Tögen för att hälsa på Hannes sommarstuga, ett så himla mysigt ställe, tagit en tur med motorbåten i havet med solen skinande mot oss så att havet gnistrade och slutligen middag på altan. Kom hem vid halv tio och jag ser solbrända kinder. Tummen upp. Det är så en dag ska vara. Imorgon väntas mina gäster från Stockholm, Märsta och Örebro. Vilket betyder att min närvaro i bloggen blir helt noll. Men ni kan förvänta er en del bilder och eventuellt sköna filmklipp när midsommarshelgen är slut.

Ha en trevlig midsommar!

... "TITTA UT :)"


Bild: Ränder i taket.

Vid halv nio ikväll fick man ett sms av Malin där hon bad mig att titta ut. Jag hade förstått att hon och Hannes skulle komma förbi en stund innan de åkte vidare till Tögen. Jag tittade ut men ingen bil. Andra sms, titta ut då stod jag i badrummet och tvättade undan ett par slingor som fick bli ljusa. Hundarna gjorde så att jag förstod att de var utanför dörren. Haha. Inte varje dag man får ett oväntat besök, av mina egna vänner. ;) Haha, hursomhelst drar jag upp till Öregrund imorgon med dem och sedan hälsa på stugan i Tögen. Jag har vuxit upp här i 22 år och jag har aldrig varit i Tögen. Någon gång måste bli den första. ;)

... LIGHT PINKBehöver jag säga något? Hihi.

... MORNING DREAMS


Jag gillar sådana där mysiga morgondrömmar. Vit påslakan, vit kudde, vit underlakan och en solig morgon så att fönstret släpper in med ett fint ljus. Stunden då man känner sig fräsch efter att ha duschat kvällen före, och vara vaken kvart över tio på morgon.

Det är vad jag kallar för morgondrömmar. :)


... SÅHÄR SER JAG UT NÄR JAG KÄNNER MIG SOM EN KINESHaha, det är alltid kul och se hur en ser ut när man är nyvaken och känner sig vara pånyttfödd och råkar vara en halv kines. Så har alla väl känt sig ofta. Mina ögon blir ofta så himla mörka på bilder! Så mörka... Varför fick jag inte samma färg som mina föräldrar och systrar har? Sådär gnistrande blåa. Nåväl, svarta fåret i familjen, ni vet. ;)

Ett sms avi kom idag, och det är dessa ljusrosa converseskorna... Sockersöta och de får komma hem imorgon eller något så! Om ni vill ha Converse Allstar och billigare än normalt så är det Halens ni ska kika in. 599 kronor kostar skorna där. Kanske inte så billiga men ni sparar åtminstone lite. :)

Ha en skön måndag, gott folk!

... GULLIGA SHAKIRA


Bild: Familjens hund, Shakira.

Hundarna är alltid roliga när de ligger på ryggen och då syns tänderna på detta sätt. Så gulligt! :D


Annonser från BloggPartner