... I KNOW THAT YOU'RE A HERO, BUT DON'T FORGET TO SMILE SOMETIMES

Bild: Den där blomman man använder "Älskar, älskar inte" av. ;)

Jag älskar när man vet att det är onsdag imorgon, då har halva veckan gått. Det är då man vet att timmarna av arbetsdagarna bara flyger förbi tills helgen är här. På fredag får jag faktiskt se min kärlek i några timmar, då han flyttar till Stockholm och typiskt nog så flyttar jag hem på lördag, eller något så! Men han är ju närmare då ändå, hihi. Mitt lilla ♥.

Nu när jag flyttar hem så hoppas jag på en tid hos hamnfrisören på måndag eller tisdag för att fixa till mitt jäkla hår. Det känns ju som om hela världen har snyggat till sig utom jag. För varje person som kommer hem från en frisör, och jag befinner mig där - gud så ful jag känner mig då. Likt ett troll som aldrig fått sitt hår fixat, eller något liknande. Min lugg är för lång nu. Jag vet inte vad jag ska göra med den, låta den växa ut eller ha en fixad lugg. Men nåja, vi får se hur det blir sedan.

Imorgon blir det 8-15, sedan funderar jag på att dra ner till S-centrum ett tag och kolla runt lite. Men vi får allt se om kroppen orkar fortsätta släpa mig efter en dag med barnen. Alldeles strax blir det att fixa mig inför nedbäddningen i sängen tillsammans med lägenhetens kändaste stalker - Gloria. :)

Godnatt, Sverige.

Kommentarer om inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (endast jag kan se)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0